Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én a DK-ra szavaztam. Elképzel...

Én a DK-ra szavaztam. Elképzelhető, hogy 4 év múlva az MSZP szavazók felsorakoznak Gyurcsány Ferenc Úr mögé? A DK legalább stabil.

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az inkább elképzelhető hogy 4 év múlva be sem jut a parlamentbe.
2018. máj. 8. 10:55
 2/18 anonim ***** válasza:
11%

"Gyurcsány Ferenc Úr"

Szerintem neked a Fidesz is teljesen jó lenne.

2018. máj. 8. 10:55
 3/18 A kérdező kommentje:
Miert baj az ha DK politikája áll hozzám közel? Mindenkinek lehet politikai nézete.
2018. máj. 8. 10:57
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem, Gyurcsányra már csak a szektások szavaznak.

És megbocsáss, de ha a DK-ra szavaztál akkor semmivel sem vagy jobb a narancszombiknál.

Gyurcsány Ferenc és a végtelen inkompetenciája és böszmesége az ok amiért most Orbán hatalmon van.

2018. máj. 8. 11:02
 5/18 anonim ***** válasza:

1-2% lehet, hogy jobb híján igen (az MSzP utoljára 1990-ben szerepelt ilyen rosszul, pedig Karácsony személye sok embert mozgosított is). Viszont aki most mszp-s az azért mszp-s és nem dk-s mert Gyurcsányt nem szereti.

Illetve még tedd hozzá a rendszerhez hogy az MSzP-re és DK-ra főleg nyugdíjasok szavaznak, ezért (is) szavaztak rájuk kevesebben idén mint 4 éve, de valószínűleg idén többen mint majd 4 év múlva. Egyszerűen halnak ki a szavazóik.

A Fidesz is eléggé nyugdíjas párt, de vannak bőven tartalékaik a középkorúak és a "friss nyugdíjasok" között is, akik még jó pár választáson szavazni fognak.

2018. máj. 8. 11:07
 6/18 anonim ***** válasza:

Végül is nem elképzelhetetlen, mivel az mszp szavazóknak nincs egyéb elképzelésük, mint hogy orbántakaroggy. Ők azok, akik elvtelenül képesek bármelyik pártra szavazni, ami nem a fidesz, ami mondjuk a jobbikosokról és az lmp-sekről nem mondható el. A legképlékenyebb szavazói csoport az egész politikai palettán.

De én a legjobban mégis annak örülnék, ha nem sorakoznának, és 4 év múlva a dk kiesne.

2018. máj. 8. 11:14
 7/18 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, hogy 4 év múlva Gyurcsány lesz az egész baloldal vezetője, sőt lehet, hogy az egész ellenzéké.
2018. máj. 8. 11:29
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
DK pontosan azért stabil, mert Gyurcsány Ferenc személye garantálja, hogy egy bizonyos szintnél tovább nem fog növekedni a támogatottságuk, mert az emberek többsége nem szereti őt. Főleg nem az MSZP-sek.
2018. máj. 8. 11:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Épp most hal ki az a generáció, az MSZP-vel együtt fog kiesni a parlamentből 2022-ben.
2018. máj. 8. 11:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha a DK annyira stabil lenne, akkor miért sírt megalakulása óta minden országgyűlési választáson összefogásért?
2018. máj. 8. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!