Én a DK-ra szavaztam. Elképzelhető, hogy 4 év múlva az MSZP szavazók felsorakoznak Gyurcsány Ferenc Úr mögé? A DK legalább stabil.
"Gyurcsány Ferenc Úr"
Szerintem neked a Fidesz is teljesen jó lenne.
Nem, Gyurcsányra már csak a szektások szavaznak.
És megbocsáss, de ha a DK-ra szavaztál akkor semmivel sem vagy jobb a narancszombiknál.
Gyurcsány Ferenc és a végtelen inkompetenciája és böszmesége az ok amiért most Orbán hatalmon van.
1-2% lehet, hogy jobb híján igen (az MSzP utoljára 1990-ben szerepelt ilyen rosszul, pedig Karácsony személye sok embert mozgosított is). Viszont aki most mszp-s az azért mszp-s és nem dk-s mert Gyurcsányt nem szereti.
Illetve még tedd hozzá a rendszerhez hogy az MSzP-re és DK-ra főleg nyugdíjasok szavaznak, ezért (is) szavaztak rájuk kevesebben idén mint 4 éve, de valószínűleg idén többen mint majd 4 év múlva. Egyszerűen halnak ki a szavazóik.
A Fidesz is eléggé nyugdíjas párt, de vannak bőven tartalékaik a középkorúak és a "friss nyugdíjasok" között is, akik még jó pár választáson szavazni fognak.
Végül is nem elképzelhetetlen, mivel az mszp szavazóknak nincs egyéb elképzelésük, mint hogy orbántakaroggy. Ők azok, akik elvtelenül képesek bármelyik pártra szavazni, ami nem a fidesz, ami mondjuk a jobbikosokról és az lmp-sekről nem mondható el. A legképlékenyebb szavazói csoport az egész politikai palettán.
De én a legjobban mégis annak örülnék, ha nem sorakoznának, és 4 év múlva a dk kiesne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!