Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én a DK-ra szavaztam. Elképzel...

Én a DK-ra szavaztam. Elképzelhető, hogy 4 év múlva az MSZP szavazók felsorakoznak Gyurcsány Ferenc Úr mögé? A DK legalább stabil.

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
A dk gyengébb mint az mszp, de ne zavartasd magad ilyen apróságokkal :D
2018. máj. 8. 11:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is a DK. Sok MSZP-s ismerős is a DK felé fordult.
2018. máj. 8. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is a DK-ra szavaztam,mert ingyenessé tették volna az internet elérhetőséget mindenki számára.
2018. máj. 8. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném. A DK valóban stabil;stabil 5-6 %- os párt. Gyurcsány neve, még mindig nyerő lap a Fidesz kezében.
2018. máj. 8. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

" Én a DK-ra szavaztam."

Ügyes vagy! Kaptál buksisimit a főnöködtől érte? :D

Amúgy meg nem. Elég baj lenne.

2018. máj. 8. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Napi 1390 szavazót kell az eddigihez (290 ezer) hozzágyűjteni, vagy a jelenlegi (0, ha jól tudom) egyéni körzetben vagy 50-et megnyerni, vagy a kettő közt valamilyen kombináció - és akkor esélyes lesz a kormányalakításra is.

Az MSZP szavazók ehhez kevesek.

2018. máj. 8. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Bizonyos ide-oda mozgások eddig is voltak, nyilván lesznek is. Azt viszont nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy a teljes mszp szavazóbázis beáll mögé.

Őszintén szólva nem is lenne jó. Az mszp egyszer már hátbaszúrta Gyurcsányt.

2018. máj. 11. 08:52
 18/18 anonim válasza:

Hát hogyha mindenki GyuriFeri mögé állna be, akkor nem csak 2/3-dal, hanem 70%-kal nyerne a Fidesz, tehát én teljesen támogatnám!

(Amúgy, ha te erre a szuszogó kígyózó prímszámra szavaztál, akkor igencsak sajnállak)

2018. jún. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!