Akárhányszor változik Orbán politikája, a Fideszesek mindig egyetértenek vele ez normális?
Úgy látom, hogy manapság nem ÉRTÉKEK alapján szavaznak az emberek, hanem vakon hisznek az adott pártokban.
Amit észrevettem, hogy Orbán bármit mondd, a szavazói mindig egyetértenek vele. Ha nem szimpatizál az oroszokkal,akkor jól teszi, ha oroszbarát jól teszi.
Régen Orbánt azt mondta, hogy nem pártja az egykulcsos adónak, a Fidesz tábor akkor még köztük én is, a többkulcsos adót támogattuk, erre bevezeti az egykulcsos adót, igaza van.
Ha 2015-ben világkvótát javasol igaza van, elutasítja a kvótát igaza van.
Migránsokat NEM HOZUNK BE, igaza van, majd beenged 1200-at, igaza van.
Soros ösztöndíj ha ő kapja rendben van, ha az ellenfél kapja akkor Soros-bérenc.
Jó ez így? Nem kéne racionálisan gondolkodni, és nem mindent elhinni kormánytól függetlenül?
"Ma 13:45 ös válaszoló egy Fideszesből von le következtetést az összesről, ez jellemző rátok, ellenzékiekre. Ti tényleg azt hiszitek, ..."
Mert te nem ugyanezt teszed? Ezen jót nevettem.
A kérdésre, én is tudok olyat, aki nem ért velük mindenben egyet. Nem is a szavazók azok, akik néha ne mondanák azt, hogy valamivel nem értenek egyet, hanem a politikailag hű újságíróik és elemzőik. Akik verik a mellüket, hogy ők márpedig fideszesek, és tagadják, hogy létezne független sajtó, média, stb. Nekem ez teljesen vállalhatatlan. Ellenzéki oldalon is az lenne.
Nekem a fidesszel a fő bajom, hogy a gazdagoknak többet oszt vissza, és hagyja a segényeket még szegényebbeknek lenni. Én nem vagyok szegény, de még is zavar, sőt az adópolitikája nekünk még kedvez is. Csak hát létezik egy olyan, hogy társadalmi felelősség. Van több bajom is, de azokat nem gondolom, hogy egyértelműen meg lehetne oldani.
Sajnos az ellenzéki oldalon sem látom a szebb jövő reményét.
Szerintem csak úgy lehet jobb, ha senkinek a kezébe nem adunk teljhatalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!