Akárhányszor változik Orbán politikája, a Fideszesek mindig egyetértenek vele ez normális?
Úgy látom, hogy manapság nem ÉRTÉKEK alapján szavaznak az emberek, hanem vakon hisznek az adott pártokban.
Amit észrevettem, hogy Orbán bármit mondd, a szavazói mindig egyetértenek vele. Ha nem szimpatizál az oroszokkal,akkor jól teszi, ha oroszbarát jól teszi.
Régen Orbánt azt mondta, hogy nem pártja az egykulcsos adónak, a Fidesz tábor akkor még köztük én is, a többkulcsos adót támogattuk, erre bevezeti az egykulcsos adót, igaza van.
Ha 2015-ben világkvótát javasol igaza van, elutasítja a kvótát igaza van.
Migránsokat NEM HOZUNK BE, igaza van, majd beenged 1200-at, igaza van.
Soros ösztöndíj ha ő kapja rendben van, ha az ellenfél kapja akkor Soros-bérenc.
Jó ez így? Nem kéne racionálisan gondolkodni, és nem mindent elhinni kormánytól függetlenül?
Világkvóta allatt: amerika miatt mennek el az othonukbol fogadja be amerika a jelentése
Ééeeeees már nyomhatod a pirosat :p
A fidesz nem értékeket követ, hanem vezért.
Így aztán hagyományos értelemben nem párt, hanem érdekszövetség.
Nekik ez így jó. A szavazóik pedig azt hiszik, hogy nekik is így jó. Ezért vannak még hatalmon.
Utolsó!
Én is sokáig Fidesz párti voltam már csak tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!