Az állami alkalmazottak mind Fideszesek?
Tőle kapják a fizetésüket, tőle függ, hogy kirúgják, vagy nem, ezért a biztosra mennek, főleg, mivel a jobb helyekre a csókosok kerülnek.
Meg volt ez a nagy fizetés emelés, ami miatt is elégedettek lehetnek sokan...
Nem, nem azok, de erősen javasolt úgy tenniük mintha azok lennének, és ha javasolja nekik a felettesük, kimenni a fideszes megmozdulásokra is.
Ha nem így csinálják, könnyen szivatás, vagy leépítés áldozatai lehetnek.
Jelentem én közalkalmazott vagyok. Nálunk az úgy van, hogy minden irodában kinn van a falon a Miniszterelnö Kúr képe, hogy mindig meríthessünk az Ő hihetetlen személyiségéből motivációt. Reggelente a főnök megáll előtte, tömjént gyújt, körbeszenteli a képet, mi pedig áhítatos arccal figyeljük.
Minden hónap legkésőbb tizedikéig a Miniszterelnö Kúr személyesen kihozza nekünk a fizetésünket, ami annyira nagyon sok lett már, hogy hirtelen nem is tudjuk hová tenni, így hát a felesleget Neki ajándékozzuk. Nála úgyis sokkal jobb helyen van. A múltkor a Béla ezt elfelejtette, de nem baj az övéből vettünk tömjént 10 évre előre. Közbeszereztettük, hogy biztosan a Mészáros úrtól vegyük, az olcsó kínai termék is sokkal jobb, ha igazi Magyar Emberek gazdagszanak meg belőle. Igen, mi mind nagyon hálásak vagyunk, és tudjuk hová kell szavaznunk.
(Amúgy pls mondd, hogy csak vicc volt a kérdés...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!