Mit szólnátok hozzá, ha a prostituáltak állami alkalmazottak lennének, és így működne a dolog? Támogatnátok vagy nem?
Lenne egy olyan weboldal, ahol olyan lakásos prostik katalógusa van fent, akiknek a munkáltatója az állam. Ezek az államnak adóznak a kuncsaftoktól szerzett bevételből.
Az oldalon fent lennének az áraik, PDF formátumban a legfrissebb orvosi leleteik, valamint egy alapfokú szexológiai és pszichológiai tanfolyam elvégzését igazoló bizonyítvány.
Hivatalos megnevezésük "szexmunkás" vagy "szexterapeuta" lenne.
Mindenki, aki betölti a 18 éves életkort jogosult egy TB által finanszírozott ingyen alkalomra egy tetszőleges prostituálttal, méghozzá ottalvással.
Egészséges embereknek teljes árat számolnának fel a prostik, azok akik valamilyen testi sérülés, pl. lebénultság, végtag elvesztése, nem tudnak párkapcsolatot kialakítani, kedvezményesen járhatnának a prostikhoz, illetve évente kapnának néhány ingyen alkalmat is.
Azok is hasonló kedvezményekben részesednének, akik pszichológiai vagy pszichiátriai problémák miatt nem képesek párkapcsolatokat kialakítani, de kívánják a szexet.
Szerintem ezzel jelentősen lecsökkenne az országban az erőszakolások száma, a szexuális frusztráció és nem lennének lányoktól rettegő, neten kesergő huszonéves szűzek.
Szerda éjfél múlt és máris a hét trollkérdése címre hajtasz?
MKKP-t keresd meg, szerintem ők felvennék programpontnak 2018-ra.
Ennyi...
de van Cseheknél is állami támogású ha jól emlékszem.
Nem újkeletű ötlet és szerintem van alapja, főleg a sérülteknél. Nekik is kijár a lelki-testi együttlét.
Aki meg nem veszi igénybe az remélem leírhatná év végén az adóból.
Ekkora hülyeséget.
A napsütést nem akarod államosítani, hogy akkor süssön, amikor sokan vannak szabadságon?
"És mégis mi köze az államnak az egészhez? Semmi. Így is minden szirszar államosítva van, nem kell ezt is."
Mert a proli agya körülbelül addig terjed, hogy államosítsunk mindent.
Simán engedélyezni kellene és kész.Persze még az kéne hogy a fityesz ebből is valami ilyen trafikosbulit csináljon mint a cigivel.
Ha egyéni vállalkozók lennének,lenne tb-jük is meg minden.
Ad számlát ha akarod aztán azt mondjuk el tudom képzelni amit a vitamin pénztáraknál,hogy gyógyszerre meg welnessre ad támogatást.
Na hát ez is amolyan sport,wellness ténykedés.
A striciket meg az ehhez kapcsolódó bűnözőket pedig félre lehet állítani.vagy éppen falhoz.mindegy
Én támogatnám.
Így sokkal biztonságosabb lenne a szexmunka,a prostiknak is,a kuncsaftoknak is.
Az állam is bevetélhet jutna.
De a magyar olyan "erkölcsös" nép,hogy ezt sosem fogja megszavazni,mert ő titokban szeretnek félrekúúrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!