Ha külföldön élnél, szavaznál a Fideszre?
Figyelt kérdés
Én Németországból gondolkodom, hogy rájuk voksolok. Nem igazán kedvelem őket, de azt szeretném, hogy a magyaroknak jó legyen és egy olyan párt legyen kormányon, amit a magyarok nagy többsége támogat a többi párttal szemben, a Fidesz pedig ilyen. Példátlan erő áll mögöttük, háromszor erősebbek, mint a legerősebb ellenzéki párt.2018. nov. 18. 22:16
11/19 anonim válasza:
Én erdélyi vagyok sosem szavaztam rájuk (jó igaz másra se). Mer szerintem ha valaki adót fizet valahol az nem arra való h valami stadion örült elszórja még erre is.
Én is relatíve szeretem a golfot, de a mások adóját ne erre szórják már el. MO jelenleg így is romokban van.
Már Romániában jobb az élet és itt általában korrupció vádjával azért le lehet csukni politikusokat.
12/19 anonim válasza:
Ez a szokásos vasárnapi troll.
13/19 anonim válasza:
Továbbra sem szavaznék senkire
14/19 anonim válasza:
Mikor külföldön éltem, a fideszre szavaztam.
15/19 anonim válasza:
11es,dehogy vagy Te erdélyi, ROmaniaban Sokkal nagyobb a korrupcio es minden erdelyi tudja,hogy Romaniaban nem jobb az èlet,mint Magyarorszàgon.van egy kèt fejlett varos ennyi de a Videk nagy resze annyira a beka feneke alatt van,hogy ahhoz kepest a Mi borsod megyenk kanaan
16/19 anonim válasza:
Én már évek óta nem Magyarországon élek.
A választási időszakra azért hazamentem.
Szavaztam, mert tudtam hogy akire szavazok az úgysem nyerhet, de legalább akkor sem a fityiszt erősíti a voksom, a "nem szavazott ellenünk azaz megfelelünk" elv mentén.
K. N.
17/19 anonim válasza:
Igen, külföldön élek és a Fideszre szavaztam. Egyrészt otthon él a családom, másrészt 1x én is vissza akarok költözni és nem egy balos kormány által lerabolt országba, hanem egy olyanba ahol fejlődő gazdaság van, ahol lehet élni, tervezni, támogatva vannak a családok, van munka.
18/19 anonim válasza:
A fideszre akkor sem, ha fegyvert fognának rám. De ha kint élnék, akkor másra sem. Bem pifáznékbbele olyasmibe, ami rám nincs hatással. Utálom a kibicelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!