Nem zorall, hogy a fiatal szakmunkások 60%-a külföldön tervez munkát vállalni?
Főleg a hiányszakmában dolgozók. De hasonló a helyzet a fiatal diplomásokkal is, orvos, mérnök, programozó azok keresett szakmák kint is, és rengetegen szándékoznak is kimenni. Itthon meg maradnak a büfészakosok, akiknek semmi hasznuk nincs. A szakmunkásokkal is az a baj, hogy a jók mennek el, aki meg itt marad az vagy nem jó a szakmájában, vagy nem is olyan keresett a szakmája.
Ezek szerint mégis óriási problémák vannak ezzel az országgal? Nem hiszem, hogy a német, svájci szakmunkások meg éppen Magyarországra készülnének...
mi az a zorall?
mondani sok mindent lehet.
Amíg nem adsz választ, mi az a 'zorall', nem lehet sem 'DE', sem pedig 'NEM' választ adni.
.
Engem az zorall, hogy nem tudom, mi az a zorall.
Az egy dolog, hogy mit mond az ember, és más, hogy mit tesz. Tessék statisztikát nézni arról, hogy az EU-s országokhoz képest nálunk mekkora a kivándorlás mértéke. Másrészt tessék arról is, hogy hány, 30 éven aluli, frissen végzett munkakereső megy ki külföldre dolgozni.
Harmadik, ne a nyugatifényről tájékozódj.
Zorall:
Wow...
"a fiatal szakmunkások 60%-a külföldön tervez munkát vállalni?"
Én is tervezem, hogy félistenből igazi isten leszek. Aztán majd kiderül... Szóval: abból a 60%-ból mennyi lesz az, aki végülis kimegy? 6? 8? 10? Nem mondom, hogy nem sok, de azért nem kell hasraesni attól, hogy egy kis csitri, aki a világról semmit sem tud, mit szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!