Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem zorall, hogy a fiatal...

Nem zorall, hogy a fiatal szakmunkások 60%-a külföldön tervez munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Főleg a hiányszakmában dolgozók. De hasonló a helyzet a fiatal diplomásokkal is, orvos, mérnök, programozó azok keresett szakmák kint is, és rengetegen szándékoznak is kimenni. Itthon meg maradnak a büfészakosok, akiknek semmi hasznuk nincs. A szakmunkásokkal is az a baj, hogy a jók mennek el, aki meg itt marad az vagy nem jó a szakmájában, vagy nem is olyan keresett a szakmája.

Ezek szerint mégis óriási problémák vannak ezzel az országgal? Nem hiszem, hogy a német, svájci szakmunkások meg éppen Magyarországra készülnének...

2018. okt. 25. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Abszolút nem gond.

Nekem csak jobb lesz,mert még jobban felverik a béremet itthon.Lassan eléri a nyugat-európai szintet.

2018. okt. 26. 09:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Lassan eléri a nyugat európai szintet?Ember, infláció van ezerrel. Hiába növekedik a bér, a forint és az infláció ellensúlyozza! 2012 ben egy középkategóriás autó került 3.5 millióba. Ma már 4.5 millióba kerül. Szóval ennyit errõl. A nyugati bér meg nem hiszem hogy a 170 nettó lenne. M.O-n annyit kaptam. Idekint mindennel együtt elrakok 300.000ftot félre... A fizetésem persze több. De akkor is, otthon nulla forintot raktam félre.
2018. okt. 27. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:

3 éve a nettóm 240.000 volt,most 420.000 és ugyan azt csinálom (szakmunka).Félre teszek 250.000-et,pár bónuszos havonta a teljes fizetésemet.

Itthon...

2018. okt. 29. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Az emberek csak a szamokat latjak. Azt mondod hogy megkeres 1.300 eurot es mar szamolgatja hogy az mennyi forintba.

Miutan kifizeted az alberleted, rezsid, biztositas, tankolsz, eszel, stb. Nem fogsz annyit felretenni amennyit szeretnel. Az alberlet elviszi a fizetesed felet...

Masreszrol mondani barmit lehet.

Nekem 2 haverom mondta hogy megy ki kulfoldre melozni. Ebbol egyik ki is ment talan 2 evre de mar otthon van, a masik meg mindig magyarorszagon dolgozik.

2018. nov. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!