Puzsér vs Dancsó vs Tarlós, te kire szavaznál?
Puzsérral az a probléma, hogy nem ért ahhoz, amit csinálni akar, és túlságosan "megmondóember".
Tarlóssal az a probléma, hogy a korrupt hatalom oldalán áll, szivesen adom neki a voksomat, viszont semmiképp nem szavaznék a Fideszre.
Dancsóval meg az a probléma, hogy még ő se gondolja komolyan, csak több feliratkozóra számít egy ilyen akcióból.
Nem vagyok fideszes, csak reálisan gondolkozó budapesti.
Csakis Tarlós, a többieket nem is lehet vele egy napon említeni, mindkettő vicckategória.
Dancsó feliratkozókat akar, Puzsér meg figyelmet az egojának.
tényleg ők képviselnék egy közel 2 milliós főváros sorsát?
Én ha ebből kéne választanom fejbe lőném magam a fülkében.
Vagy elindulnék én is a választáson.
Mázli, hogy nem vagyok pesti.
Mindegy, hogy hogyan ugatnak azok a Puzsér-gyűlölő kultúrprolik, hogy mennyire nézik le Robit. Nyilvánvalóan nem ismerik a munkásságát, nincsenek tisztában vele, hogy mennyi kulturális tartalmat gyártott, filozófiáról, vallásról, történelemről, irodalomról, rengeteg nagyon-nagyon értékes gondolata van. Én már 8 éve hallgatom a műsorait és nagyon sokat tanultam tőle, nem feltétlenül konkrét tényeket, abban tévedhet, de hozzáállást, hogy hogyan állj ki magadért, a véleményedért, az elvidért.
Puzsér nem megmondóember, egyszerűen nagyon szenvedélyesen fejezi ki magát. A legtöbb politikussal és médiaszereplővel ellentétben valóban komolyan gondolja amit mond és nem a pénz érdekli.
2019-ben itt lesz a lehetőség szavazni valakire, aki nem egy hazug, aljas karrierpolitikus. A rá leadott szavazat a korrupt, ígérgető karrierpolitikai elit elleni protest-szavat. Ami ismeri Puzsért, tudja, hogy ő az elveinek él.
Amikkel lehet nem egyetérteni, de soha nem lesz megalkuvó, nem lopna, nem ilyen a személyisége. Emellett igazságosan, egyenlő arányban bírálja a jobboldalt, baloldalt, gendert, NER-t, iszlámot, liberalizmust, mindenkit. Objektív és igazságos vezető lehetne, aki szakmai hiányosságait szakértőkkel fogja pótolni. Gondoljátok át ezeket.
Érdemes 2019-ben Puzsér Róbertre szavazni, ha eleged van az aljadék politikusainkból!
Én követem Puzsért meg szeretem, és szavaznék is rá, ha nem egy sötétzöld demagóg hülyeség lenne az egyetlen programpontja.
Abban igaza van hogy Tarlósnak nincs nagy víziója, de a "minden maradjon ahogy van" is jobb mint hogy az egész nagykörúton belüli részt lezárják az autók elől. Kétségtelen hogy jobb lenne ott a levegő, de mennyi hátulütője van!
-A rakpart, az Erzsébet-híd és a Lánchíd TELJES forgalma ráterelődik az amúgy is rohadt forgalmas Margit-híd - nagykörút - Petőfi-híd útvononalra. Emlékeztek mekkora káosz volt Putyin látogatásakor? Az kutyafüle lenne ehhez képest.
-A nagykörút külső oldalára tartó autók + a nagykörút belső oldalára tartó autók is a nagykörűt külső oldalán lévő mellékutcákban akarnának parkolni. Az is káosz lenne.
-Az előbbiből következik hogy így is ha a belvárosban laksz és pl. akarsz szerelőt akkor a parkolás miatt vagy ki se hajlandó jönni, vagy sokkal drágább árat mond. Hát így meg még nagyobb szívás lenne... De még ha kitiltják a forgalmat, akkor még egy pizzát se tudsz rendelni majd a belvárosba, vagy hogy gondolták ezt?
-Ha a belvárosban laksz, és van autód akkor b@@szd meg magad? Rendben van hogy ott a BKV, de nem mehetsz Tescoba nagybevásárlást csinálni pl. mert Puzsér így döntött?
Azzal érvel Puzsér hogy 3 évvel él kevesebbet aki a belvárosban lakik a rossz levegő miatt. Egyrészt mihez képest, vagy honnan vette ezt? Budapesten a rosszabb levegő ellenére tovább élnek az emberek mint mondjuk Szabolcsban. Vagy mondjuk Rákoscsabán tovább élnek mint az V. kerületben, vagy mire gondohatott Puzsér? Egyébként meg a belvárosban nem fillérekbe kerülnek az ingatlanok, így senki sem KÉNYTELEN ott lakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!