A külföldön megkeresett pénzt, jogos, hogy sokan itthon költik el?
Én dolgoztam kint, a tv-t, házimozi rendszert, szerszámgépeket, bukósisakot, az autómat, motoromat ott vettem(utóbbit szalonból) megvehettem volna itthon is őket, de minek fizettem volna többet érte, hogy a moslék szarrágók lássák hasznát?
Nyilván aki nem jár ki, és kell neki valami, inkább megveszi itthon, és lenyeli az adót utána, de hamarabb az övé lesz.
Kérdező
Akkor a logikád alapján aki itthon keresi a pénzét az meg nem költheti el külföldön?
vagyis senki nem mehet az ország határain túlra, hiszen akkor az itthon megkeresett pénzét kellene fizetnie. A turizmusnak pedig pontosan az a lényege - az egész világon - hogy dolgozol, majd az otthon megkeresett pénzedből járhatod a világot és fizethetsz másoknak, akik a turizmusban a saját országukban dolgoznak éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!