Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok az dohányzás...

Támogatnátok az dohányzás betiltását?

Figyelt kérdés
2018. nov. 11. 19:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9: Definiáld a hülyeség fogalmát. Szerintem ahány ember annyi féle képpen értelmezi.

De ha a hülye embereket akarjuk betiltani, akkor hirtelen az ország népessége megfeleződne... :P

2018. nov. 13. 08:28
 12/14 anonim ***** válasza:

A csapból is az folyik h nincs szabadság meg bla bla...de egyesek mégis mindent be akarnak tiltani...Ezt a kocsmás dolgot sem értettem...Mondjuk arra jó ,hogy azóta nem megyek kocsmába és nem iszom igy az alkoholra és vendéglátásra szánt pénz meg maradt :D...Régen is voltak kocsmák és éttermek ahol tilos volt a dohányzás.

De úgye a mai világ a vérszívásról szól..ha utálom a bagósokat és nem találkozom velük akkor oda megyek hozzájuk...egy percre se szállok le a másikról..

A játszóteressel egyet értettem.Buszmegállokkal is mivel volt jó pár paraszt aki cigivel beállt a tömegbe.Ennek okán szívattak meg pl engem is aki egy üres megállóba pedig simán beállt de ma már azt sem lehet..

Vonjuk meg az egészségügyi támogatást tőlük...Remek ötlet de kezdjük az extrém sportolókkal.Vagy az ilyen utcai ugribugri gördeszkások,görkorisok,rolleresek,biciklisekkel.

Sőt ha a biciklis szabálytalankodik az úton és balesetet okoz még az orvosi ellátását is megtiltanám.

Azt a gyalogost aki tilosban fut át az autók között annak az elgázolásáért pénz jutalmat adnék.A rabokat pedig halálra dolgoztatnám h végre érjen is valamit az életük.

ÜDV NÉKED SZÉP ÚJ VILÁG! :D

Vagy csak egyszerűbb lenne végre oda figyelni egymásra illetve egymásra tekintettel viselkedni.

2018. nov. 14. 09:12
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Miért akarsz te mindenáron az étteremben, kocsmában bagózni? Derogál kimenni arra az 5 percre, vagy annyira függő vagy, hogy láncban gyújtasz rá az újabb cigire? Akkor viszont neked segítség kell!

Én, ha bemegyek egy étterembe, vagy beülnék meginni egy sört a haverokkal, akkor nem akarom a vastag füstöt szívni. Egy teraszon is zavaró, de ott max átülök egy távolabbi asztalhoz, de beltérben nem tudod kikerülni.

2018. nov. 14. 09:44
 14/14 anonim válasza:
Igen, végre pangana a sok díszpinty.
2019. szept. 13. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!