Puzsérnak végképp elgurult a gyógyszere?
Ó, de kedves, hogy nem akarsz megalázni. Tényleg fantasztikus, hogy Mesterházy Attila beszélhetett a közszolgálati tv-ben 2015-ben. Ez olyan nagy dolog, hogy még cikket is írt róla a 444.
Az meg biztos véletlen, hogy a Nemzeti Választási Bizottság a választások előtt megbírságolta az MTV-t, mert csak kormánypárti politikusokat hívott be.
Az MTV pártatlanságát erősíti az EBESZ jelentés is, ugye, mely szerint a közszolgálati média az M1-en sugárzott tájékoztatásában részrehajlást tanúsított. A kormánykoalícióról és a kormányról szóló tudósításoknak 96 százalékban pozitív volt a hangvétele, az ellenzékről szóló tájékoztatásé 82 százalékban negatív.
Épp tegnap este volt szerencsém megnézni ezt az interjút. Zseniális volt!
Tulajdonképpen nem tett mást, mint tükröt tartott az orbáni rendszernek. Alkalmazta a Goebbels-is módszert. Bármiről kérdezték, ugyanarra a témára vezette vissza. Orbánék ugyanezt teszik, csak szezonálisan mindig mással. Most épp mindenből Sorosra, meg a migránsokra lyukadnak ki. Korábban minden felvetésre Gyurcsányoztak, meg elmúltnyócéveztek, még régebben meg komcsiztak.
Mégsem kérdezte meg soha egy fideszes sem, hogy "Orbánnak végképp elgurult a gyógyszere?"
Puzsér bement egy olyan zárt közösségbe, ahova a valóság nem jut be. Hát, ő most ablakot nyitott rá.
Bizony. Ablakot nyitott rá és tökéletesen bemutatta az ott levő alkalmatlanságot, beképzeltséget és ötlettelen tehetetlenséget.
Ahogy gyurcsány segítette Orbánékat kormányon maradni a saját alkalmatlanságát állandóan hangosan mutogatva, úgy Puzsér Tarlósnak segít ugyanígy.
Nekem is tetszett!
"Bizony. Ablakot nyitott rá és tökéletesen bemutatta az ott levő alkalmatlanságot, beképzeltséget és ötlettelen tehetetlenséget."
Mondtam én, hogy tükröt tartott a kormánynak...😉
Nagy újságot mondok: Puzsér nem akar főpolgármester lenni.
Elmondta, leírta. Nem egyszer. A célját is elmondta.
"Nekem is tetszett!"
Megértelek. Ritkán van rá mód, hogy a bebirkult nézősereg megismerje, mekkora mocsoktengerben pancsol. Pontosabban szólva megkapja a lehetőséget arra, hogy megismerje. Aztán agymosottsági foktól függően ez vagy megtörténik, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!