Vágó Istvánnak teljesen elgurult a gyógyszere?
Figyelt kérdés
Hogy lehet pozitívan értelmezni a 150 éves török hódoltságot, amely óriási lemaradást hozott el ennek az országnak?
2018. júl. 30. 20:12
1/29 anonim válasza:
Hat, van akinek az a pozitivum ha lemaradunk
3/29 anonim válasza:
Ez amúgy nettó bullshit. A kultúránk jelentős részét a török hódoltságnak köszönhetjük. Ételek, fürdők, szavak és még lehetne sorolni.
4/29 anonim válasza:
"Hogy lehet pozitívan értelmezni a 150 éves török hódoltságot"
Nem tudom, elmagyaráznád neked hogyan sikerült így értelmezned a posztot, melyik mondatokból jött át ez neked, mert nekem egyáltalán nem ez jött lett.
5/29 anonim válasza:
DK. Kell még valamit mondanom, Ildikó?
6/29 A kérdező kommentje:
"Nem tudom, elmagyaráznád neked hogyan sikerült így értelmezned a posztot, melyik mondatokból jött át ez neked, mert nekem egyáltalán nem ez jött lett."
Akkor bizony a szövegértéseddel súlyos bajok vannak. A törököknek semmit nem köszönhetünk, nem erőltették ránk az iszlámot, de adót kellett ezért fizetni. Elnéptelenedtek a hódoltság miatt falvak, városok.
2018. júl. 30. 21:32
7/29 anonim válasza:
Ha jobban végiggondolom akkor előfordulhat, hogy a 150 éves hódoltság miatt szinte nincs olyan magyar ember akinek az ősei között ne lenne egy török. Most már értem miért tartunk itt. Emiatt nincs nálunk svájci életszínvonal.
8/29 anonim válasza:
Vágónak már akkor elgurult amikor gyurcsányista lett.
9/29 tgt válasza:
Vágó nem értelmezi pozitívnak a török hódoltságot. Annyi a pozitívumot talál benne, hogy meg tudtuk őrizni a kultúránkat. Mi a gond ezzel?
10/29 anonim válasza:
Akkora lemaradást hozott a hódoltság, hogy ha nem lett volna akkor Orbán már 1848-ban választást nyer és elmarad a forradalom. Utána meg bekebelezzük Ausztriát. Az osztrákok most magyar életszínvonalon élnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!