Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vágó Istvánnak teljesen...

Vágó Istvánnak teljesen elgurult a gyógyszere?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy lehet pozitívan értelmezni a 150 éves török hódoltságot, amely óriási lemaradást hozott el ennek az országnak?

2018. júl. 30. 20:12
1 2 3
 21/29 Andizsuzsi ***** válasza:
35%

"A törököknek semmit nem köszönhetünk"

Ez mondjuk így egyáltalán nem igaz, de hol írt Vágó olyat, hogy bármit is köszönne?

2018. júl. 30. 23:25
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

20#

"Tudod, attól mert valaki ellenzi a fidesz bűnözőhadjáratát és felszólal ellene, az még nem lesz azonnal gyurcsányista vagy libsi."

Nem tudom feltűnt-e, de Vágó a DK színeiben politizál. Tudod, a Gyurcsány pártja.

2018. júl. 31. 00:55
 23/29 anonim ***** válasza:
72%

21# persze,köszönhetjük nekik hogy vannak romváraink, meg töltött káposztánk. Milyen áron? Kiírtották a fél országot, az 1/3 maradt szabad, a többit a nyomorba sarcolták.

Ez ugyanaz mintha azt mondanánk hogy amúgy rossz volt a holokauszt, de legalább finom a maceszgombóc, meg a sólet.

2018. júl. 31. 01:08
 24/29 anonim ***** válasza:
11%

"persze,köszönhetjük nekik hogy vannak romváraink"

Mintahogyan midnenki másnak. Vannak olyan várak, amiket már jóval a hódítás előtt elhagytak vannak olyanok, amiket csak Rákoczi féle szabadharc alatt, után semmisítettek meg.

"Milyen áron? Kiírtották a fél országot, az 1/3 maradt szabad, a többit a nyomorba sarcolták."

Ezt tagadta valaki? Szerintem nem. Sőt igazából még midnig keressük a választ, mert mint megtudtam nem tudom értelmezni a szöveget, emiatt nem tudom a facebook poszt melyik része értelmezi pozitívan

"Ez ugyanaz mintha azt mondanánk hogy amúgy rossz volt a holokauszt, de legalább finom a maceszgombóc, meg a sólet."

Ha szerinted ugyanaz, akkor mutatnál egy való életből merített vagy valóságos példát, amikor a semmi az valamennyi és nem egyenlő nullával.

Az fentebb idézett szövegkörnyezetben pedig nehéz másképpen értelmezni a szó jelentését.

Amúgy a náci Németország jó példa, összeségében rossz, viszont adtak olyan dolgokat, amiknek később nagy hasznát vette az emberiség, példaul a Volkswagen Bogár.

Azaz nem állja meg a helyét azon állítás, hogy semmit nem adtak.

2018. júl. 31. 03:52
 25/29 anonim ***** válasza:
81%

"A kultúránk jelentős részét a török hódoltságnak köszönhetjük. Ételek, fürdők, szavak és még lehetne sorolni."

Ez legfeljebb részben igaz. A szavak és a többi régibb, Honfoglalás előtti együttélésből származik.

A török hódoltság majdnem Magyarország végét jelentette, nagyon rezgett a léc, hogy eltűnik a föld színéről ez a nép. Marhaság erre hivatkozni. Ez olyan, mintha jól pofán vágnám Vágó Istvánt, s lehurrognám: mit nyavalyogsz, marha, kibírtál te már többet is!

2018. júl. 31. 05:55
 26/29 anonim ***** válasza:
81%

"Ez amúgy nettó bullshit. A kultúránk jelentős részét a török hódoltságnak köszönhetjük. Ételek, fürdők, szavak és még lehetne sorolni."

Ez hülyeség! A törökök irtották a magyarokat! Semmilyen kultúrát nem szereztünk tőlük!

2018. júl. 31. 13:25
 27/29 anonim ***** válasza:
86%

Szegény Vágónak már régen elgurult a gyógyszere.

Következő írásához biztos mellékel pár szelfit, amin merkel pátyulgatottaival fotózkodik.

[link]

2018. aug. 1. 12:54
 28/29 anonim ***** válasza:
12%

Ez már tényleg súlyos eset. Komolyan, hogy vagytok képesek ilyeneket kiolvasni abból a facebook posztból? Melyik volt az a tételmondat, ami ennyire megviselte a szíveteket?

Merthogy én semmi török mosdatást nem olvasok ki belőle, az is biztos. Azt írja, hogy a törökök nem tudták iszlámosítani az országunkat, akik pedig itt maradtak, idővel magyarrá váltak. Ez így pedig szerintem igaz is.

2018. aug. 1. 16:50
 29/29 anonim ***** válasza:
84%
2018. aug. 2. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!