Vágó Istvánnak teljesen elgurult a gyógyszere?
Hogy lehet pozitívan értelmezni a 150 éves török hódoltságot, amely óriási lemaradást hozott el ennek az országnak?
"A törököknek semmit nem köszönhetünk"
Ez mondjuk így egyáltalán nem igaz, de hol írt Vágó olyat, hogy bármit is köszönne?
20#
"Tudod, attól mert valaki ellenzi a fidesz bűnözőhadjáratát és felszólal ellene, az még nem lesz azonnal gyurcsányista vagy libsi."
Nem tudom feltűnt-e, de Vágó a DK színeiben politizál. Tudod, a Gyurcsány pártja.
21# persze,köszönhetjük nekik hogy vannak romváraink, meg töltött káposztánk. Milyen áron? Kiírtották a fél országot, az 1/3 maradt szabad, a többit a nyomorba sarcolták.
Ez ugyanaz mintha azt mondanánk hogy amúgy rossz volt a holokauszt, de legalább finom a maceszgombóc, meg a sólet.
"persze,köszönhetjük nekik hogy vannak romváraink"
Mintahogyan midnenki másnak. Vannak olyan várak, amiket már jóval a hódítás előtt elhagytak vannak olyanok, amiket csak Rákoczi féle szabadharc alatt, után semmisítettek meg.
"Milyen áron? Kiírtották a fél országot, az 1/3 maradt szabad, a többit a nyomorba sarcolták."
Ezt tagadta valaki? Szerintem nem. Sőt igazából még midnig keressük a választ, mert mint megtudtam nem tudom értelmezni a szöveget, emiatt nem tudom a facebook poszt melyik része értelmezi pozitívan
"Ez ugyanaz mintha azt mondanánk hogy amúgy rossz volt a holokauszt, de legalább finom a maceszgombóc, meg a sólet."
Ha szerinted ugyanaz, akkor mutatnál egy való életből merített vagy valóságos példát, amikor a semmi az valamennyi és nem egyenlő nullával.
Az fentebb idézett szövegkörnyezetben pedig nehéz másképpen értelmezni a szó jelentését.
Amúgy a náci Németország jó példa, összeségében rossz, viszont adtak olyan dolgokat, amiknek később nagy hasznát vette az emberiség, példaul a Volkswagen Bogár.
Azaz nem állja meg a helyét azon állítás, hogy semmit nem adtak.
"A kultúránk jelentős részét a török hódoltságnak köszönhetjük. Ételek, fürdők, szavak és még lehetne sorolni."
Ez legfeljebb részben igaz. A szavak és a többi régibb, Honfoglalás előtti együttélésből származik.
A török hódoltság majdnem Magyarország végét jelentette, nagyon rezgett a léc, hogy eltűnik a föld színéről ez a nép. Marhaság erre hivatkozni. Ez olyan, mintha jól pofán vágnám Vágó Istvánt, s lehurrognám: mit nyavalyogsz, marha, kibírtál te már többet is!
"Ez amúgy nettó bullshit. A kultúránk jelentős részét a török hódoltságnak köszönhetjük. Ételek, fürdők, szavak és még lehetne sorolni."
Ez hülyeség! A törökök irtották a magyarokat! Semmilyen kultúrát nem szereztünk tőlük!
Szegény Vágónak már régen elgurult a gyógyszere.
Következő írásához biztos mellékel pár szelfit, amin merkel pátyulgatottaival fotózkodik.
Ez már tényleg súlyos eset. Komolyan, hogy vagytok képesek ilyeneket kiolvasni abból a facebook posztból? Melyik volt az a tételmondat, ami ennyire megviselte a szíveteket?
Merthogy én semmi török mosdatást nem olvasok ki belőle, az is biztos. Azt írja, hogy a törökök nem tudták iszlámosítani az országunkat, akik pedig itt maradtak, idővel magyarrá váltak. Ez így pedig szerintem igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!