Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vágó Istvánnak teljesen...

Vágó Istvánnak teljesen elgurult a gyógyszere?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy lehet pozitívan értelmezni a 150 éves török hódoltságot, amely óriási lemaradást hozott el ennek az országnak?

2018. júl. 30. 20:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
21%
Én olyanokat is ismerek, akik a mostani, 2018-as állapotokat is pozitívan értékelik, pedig az utóbbi éveknél mélyebben még a törökök idején sem volt az ország. Vágó István meg legalább egy diplomás, művelt ember, ami pl. Kósáról, Mészárosról nem igazán mondható el...
2018. júl. 30. 22:09
 12/29 anonim ***** válasza:
35%

Ez most egy kamukérdés akart lenni?

Vágó István azt akarta mondani, hogy 150 évnyi ránk erőszakolt török kultúra ELLENÉRE is megtartottuk a magyarságunkat, a vallásunkat és népszokásainkat.

Ezzel állította szemben azt a a nézőpontot, hogy a migránsok képesek lennének lerombolni a kultúránkat. Ha 150 évnyi abszolút uralom sem volt nekik ehhez elég, akkor egy rakás gazdasági bevándorló hogy tudná ezt megcsinálni?

2018. júl. 30. 22:20
 13/29 anonim ***** válasza:
38%

"A törököknek semmit nem köszönhetünk, nem erőltették ránk az iszlámot, de adót kellett ezért fizetni."

Hát én egriként kedvelem a Török Fürdőt, a Minaret mondjuk valóban nem a legjobb helyen van, de a turisták ezt is szeretik. Budapest több fürdőjét szintén a törökök építették fel először.

Ezen kívül rengeteg zöldséget is hoztak, mint a törökbúza, törökparadicsom, stb.

Attól, hogy neked ezek nem tetszenek, szerintem akkor is hasznos és jó dolgok.

2018. júl. 30. 22:33
 14/29 anonim ***** válasza:
9%

"Akkor bizony a szövegértéseddel súlyos bajok vannak"

Az előző válaszomat kiegészítve, neked pedig a történelemmel.

2018. júl. 30. 22:34
 15/29 anonim ***** válasza:
34%
13-as, igazad van, de tudod, most divat utálni a török kultúrát is, mert az iszlám, és hát a migránsok is iszlamisták akiktől most kötelező félni. Mondjuk innen nézve pláne pikáns, hogy Orbán nagy cimborája és példaképe Erdogan, aki épp a napokban adott korlátlan hatalmast magának...
2018. júl. 30. 22:35
 16/29 anonim ***** válasza:
80%

"Mondjuk innen nézve pláne pikáns, hogy Orbán nagy cimborája és példaképe Erdogan, aki épp a napokban adott korlátlan hatalmast magának..."

Ennél már csak az szebb, hogy állítólag Oroszország fegyvereket a Talibánnak, akik az egyik legszélsőségesebb iszlámot képviselik.

2018. júl. 30. 22:39
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

"Vágó István meg legalább egy diplomás, művelt ember, ami pl. Kósáról, Mészárosról nem igazán mondható el..."

És akkor ki kellene nyalni valakinek a seggét mert "diplomás, művelt"? :D

2018. júl. 30. 22:46
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

"És akkor ki kellene nyalni valakinek a seggét mert "diplomás, művelt"? :D"

Ezt senki nem mondta, hogy ki kéne nyalni neki, azt Orbánnál szokás. Csak arra próbáltam célozni, hogy tanult, művelt emberként talán nagyobb rálátása van a dolgokra és talán így jobban lehet adni a szavára, mint olyanoknak, akik egy mondatot nem tudnak összerakni és csak a pénz az istenük.

2018. júl. 30. 22:49
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Persze, csak aki gyurcsányista lesz az még nem jeleneti azt, hogy automatikusan nagyobb rálátása lenne a dologra, hiába a diploma, műveltség.
2018. júl. 30. 22:51
 20/29 anonim ***** válasza:
31%
Tudod, attól mert valaki ellenzi a fidesz bűnözőhadjáratát és felszólal ellene, az még nem lesz azonnal gyurcsányista vagy libsi. Ezt bírom a leginkább a fideszesekben, hogy szerintük csak kétféle ember létezik: aki fideszes, meg aki ballibsi. Én sem vagyok ballibsi, és Gyurcsányt sem sírom vissza, csak tudod eléggé zavar amit Orbánék művelnek. Ettől még nem leszek migránnsimogató meg sorosista meg libsibolsi, egyszerűen csak nem tetszik hogy szétlopják, lezüllesztik és agymossák az országot. Sem Orbánra sem Gyurcsányra nincs szükség. Én pl. szívesen látnám őket egy cellában.
2018. júl. 30. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!