Szerinte azért járhatott sikerrel a Momentum, mert lassan lejár a "szavatossága" annak a hazug mítosznak, amelyet a hazai politikai elit, Rákosi óta ápol. Mely szerint a magyar egy sportnemzet, mely szerint bármilyen szarul is élünk, az olimpiai aranyaktól gazdagabbak vagyunk, mely szerint a világ tisztel minket, mert alig jegyzett sportágakban kiemelkedően teljesítünk...
Ez igaz. Ugyanis semmi máshoz nem értünk. Akik voltak feltalálóink, azok el is hagyták az országot.
"mely szerint bármilyen szarul is élünk, az olimpiai aranyaktól gazdagabbak vagyunk"
Hát én nem vagyok tőlük gazdagabb. Inkább teljesítenénk szarul a sportban, csak élnének jobban az emberek.
"mely szerint a világ tisztel minket, mert alig jegyzett sportágakban kiemelkedően teljesítünk..."
Úgy gondolom nagy gondok vannak az országban, ha a világban csak az aranyérmek miatt tudnak tisztelni minket.
2017. febr. 26. 19:20
2/6 anonim válasza:
Túldimenzionálja ezt erősen Puzsér amellett, hogy az általa felvázolt dolog létezik. De a Momentum ezen akciójának sikere 90%-ban a Fidesznél megfigyelt minden létező beruházást és projectet övező szénnészétlopás eredménye. A magyarok már jól tudják, hogy az olimpia felét elhordaná Lőrinc stróman a megbízóinak.
2017. febr. 26. 19:30
3/6 Andizsuzsi válasza:
Nincs igaza. A Momentum kampánya nem arról szólt, hogy a magyarok ne induljanak az elkövetkező olimpiákon.
2017. febr. 26. 19:33
4/6 A kérdező kommentje:
#4: Ezt nem is írta.Ő az átlagemberekre gondolt szerintem, hogy már nincs akkora jelentősége a sportnak az életükben, mint régen. Egy- egy olimpián, csak az "arany" számít, semmi más, de ha az olimpiának vége, kit érdekelnek az úszók, kajakosok, vívók, stb.? A legsikeresebb csapatsportágunk (vízilabda) meg, gyakorlatilag a legjkevésbé "jegyzett" csapatsport a világban. Meg egyáltalán, mintha a sport jelentősége is csökkenne nálunk. Én közel 20 évig jártam futballmeccsekre, női- és férfi kosárlabdameccsekre és mintha mindenhol csökkenének a nézőszámok, az érdeklődés.
2017. febr. 26. 22:04
5/6 anonim válasza:
Az igazság abban van, amit utoljára kiemelsz: alig jegyzett sportágakban hozzuk azokat az olimpiai aranyakat. Itthon megy a nagy melldöngetés az olimpiai aranyaink után, közben meg a határainkon kívül a kutya sem tudja, hogy a magyarok milyen sportágakban nyertek aranyakat. Öttusa, birkózás, kajak, stb. kit érdekel, de őszintén???
2017. febr. 27. 09:32
6/6 anonim válasza:
Szerintem nincs igaza.
A sport egészen mást jelent. Legalábbis nekem. Igen, büszke vagyok rá, ha egy honfitársam szép eredményeket ér el, de attól nem gondolom a nemzetet többnek. Egy élménnyel gazdagabb lettem, és ennyi. De élményekhez nem csak más sportsikerei után lehet hozzájutni, hanem milliónyi más módja is van.
szerintem.
Amin múlt az olimpiás szavazás az maga a fidesz. Nekik kellett volna bizalmat nyújtani az embereknek, hogy igen, korrupciómentes lesz a rendezés. Erre inkább csak tovább folytatták a lopást. Egy népszavazásos kampányolás során simán odatehették volna magukat, és simán behúzták volna, de akkor bizony le kellett volna mondaniuk a lopásról, amit nyilván nem akartak. Akkor ez van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!