Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miféle részegség?

Miféle részegség?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 14:56
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:

[link]

A TV2 ezt képes volt úgy kommentálni,hogy részeg volt,és gyerekek életét veszélyeztette.Mégcsak véletlenül sem úgy,ahogy egyébként tényszerű lett volna:"kis mennyiségű alkohol volt kimutatható egy villánykövesdi férfinél"

Két és fél deci bor, egy teszem azt 70 kilós férfinél max. 0.5 ezrelék alkoholszintet jelent,főleg ha ebédhez itta,mert ha kajált,akkor lassabban szívódik fel.Ez minden,csak nem részegség.A legtöbb nyugati országban,például Németországban,Ausztriában,Franciaországban,Olaszországban,Angliában,hogy csak néhányat említsek ez-nagyon helyesen- megengedett alkoholszint.Az egy dolog,hogy nálunk ilyen idióta törvény van,hogy egyetlen konyakmegyért bevonják az ember jogosítványát,de legalább a szerkesztőnek lehetne annyi esze,hogy TÉNYSZERŰEN számol be az esetről(Ha már ez egyáltalán érdemes arra,hogy beszámoljanak róla.),és nem úgy,hogy itt részegségről,meg életek veszélyeztetésésről volt szó...Komolyan fel vagyok háborodva.Mindenesetre őszíntén szurkolok a fazonnak,hogy ne rúgják ki,és minél rövidebb időre tiltsák el!(Amit én a helyében nem is lennék hajlandó tudomásul venni,ugyanúgy vezetnék,mint előtte.)

Aki részegen vezet,az egy közveszélyes állat,és ELZÁRÁSRA kell ítélni,de itt nem erről volt szó!!!

2010. jún. 25. 14:56
 2/36 anonim ***** válasza:
88%

hát nem tudom, h mennyit piált. helyesnek tartom, hogy megbüntetik érte. aki vezet az semmi alkoholt ne fogyasszon, ennyi.

abban viszont igazad van, hogy tleg csak fél deci borról van szó, akkor a cikk nagyon túlzó.

2010. jún. 25. 15:09
 3/36 anonim ***** válasza:
51%
Aki gyerekeket visz, ne igyon, csak vizet, vagy üditőitalt. Kérdező, nem értem a műfelháborodásodat, gyakorló alkesz vagy, rokonod a fickó?
2010. jún. 25. 15:16
 4/36 anonim ***** válasza:
76%

hajnali?

Azt hiszem ölég világossan elmondták már nem is egyszer:Iszik vagy vezet...nem emlékszem,hogy ez nagydarab pasikra nem vonatkozna...

2010. jún. 25. 15:18
 5/36 anonim ***** válasza:
68%

Gyerekek is voltak vele?!!!

Örökre bevonnám a jogsiját,ezentúl buszozzon....Remélem a gyámügy kapcsol és feljelentik veszélyeztetésért is!!!

2010. jún. 25. 15:20
 6/36 clint ***** válasza:
92%
Nekem inkább az felháboritó, hogy a múlt héten egy lakótelepen megerőszakoltak egy 11 éves kislányt és agyba-főbe vertek, és ezt pl nem is mondják be a tvbe, de azt igen, hogy neki elvették a jogsiját....
2010. jún. 25. 15:25
 7/36 A kérdező kommentje:

"Nekem inkább az felháboritó, hogy a múlt héten egy lakótelepen megerőszakoltak egy 11 éves kislányt és agyba-főbe vertek, és ezt pl nem is mondják be a tvbe, de azt igen, hogy neki elvették a jogsiját...."

Na hát ezt mondom én is!Ilyenekkel kellene foglalkozni a rendőrségnek is,meg a médiának is,nem ilyen pitiségekkel.

2010. jún. 25. 15:49
 8/36 A kérdező kommentje:

"Gyerekek is voltak vele?!!!

Örökre bevonnám a jogsiját,ezentúl buszozzon....Remélem a gyámügy kapcsol és feljelentik veszélyeztetésért is!!!"

Akkor leírom még egyszer(Az előtted szólónak is!):Annyit ivott,amennyi NEM részegség,NEM veszélyeztette a gyerekeket.Annyit ivott,amennyi az Eu legtöbb országában,többek az olyan példaként gyakran említett országokban,mint Németországban,meg Ausztriában teljesen legális!NEM volt ittas az illető,hanem műszerrel kimutatható volt alkohol!

2010. jún. 25. 15:55
 9/36 A kérdező kommentje:
Vagy felőlem oké,aki gyereket visz,azt büntessék meg 0,2-0,5 között is,de csak kisebb pénzbírságra,jogsi elvétele egyáltalán nem indokolt,mert NEM nevezhető ténylegesen ittasnak.Jogsi elvétele csak 0,5 felett lenne indokolt,aki meg nem visz gyereket,annál 0,5 alatt teljesen legálisan.
2010. jún. 25. 16:00
 10/36 anonim ***** válasza:
60%
Az normális, hogy drogfogyasztás(alkohol is drog), vezet?
2010. jún. 25. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!