Ha Magyaroszág kapta és kapja évek óta a legtöbb Uniós forrást egy főre bontva a régióban, akkor hol van ez a rengeteg pénz és miért nincs szemmel látható, ugrásszerű jóléti fejlődés az embereknél?
"Hidd el, fényévekkel jobbak a mostani villamosok"
Nem veszi észre magát :D
Persze, mert ez csak úgy van, hogy lehetne, de Orbán lenyúlja. :D
Nálad a baj nem kicsi.
Jobbak, de esnek szét meg nyikorognak.
De volt egy Magyar pályázó is, aki olcsóbban adta volna az új Magyarországon készült villamosokat, de megvétózta az EU. A támogatás nem arra van, hogy fejlődjön a mi gazdaságunk, hanem arra hogy az övéknek legyen piac
,,Jobbak, de esnek szét meg nyikorognak."
A régieknél meg az ilyen tulajdonságokkal rendelkező villamosok voltak a kiemelkedő állapotban lévők. Lehet továbbra is pattogni, de érett a régiek leváltása.
Nem tetszett volna az országnak, hogy nem a magyar pályázó nyert, akkor saját pénzből is írhattak volna ki pályázatot a villamosok lecserélésére. Ja, hogy azt nem lehet, mert Mészárosnak akkor még egészen biztosan nem volt villamosokat építő cége? Ja, bocs.
Ja, bocs.
Az a baj, hogy a "pattog a labda" nem érv.
Nem volt semmilyen más pályázat, az EU meg simán berakott a magyar vállalkozónak, mert a nyugati szart kellett megvenni.
Elhiszem, hogy fáj, de ez az igazság
Több száz milliárdot kapunk és akkor azt meri írni valaki hogy csak szőkőkútra és játszótérre kaptuk???
Mi van?
17: Te magadtól vagy ennyire hülye? De most komolyan. Én nem egyedül a villamos pályázatról beszélek ember értsd már meg, én általánoságban beszélek az EUs pályázatokról. Azt meg, ha akarod elhiszed, ha nem akarod nem hiszed el, hogy sok helyre más nem jutt, csak szökőkút, játszótér, mert nincs más. Ha van is valami csoda folytán annyi önrész kellene hozzá, amivel a legtöbb önkormányzat nem rendelkezik.
Meg leírtam: annyira zavarta a magyar vállalkozó sérelme az államot, miskolc vezetőségét, akkor nyugodtan írhatott volna ki pályázatot Magyarország is, amire pályázhatott volna a magyar vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!