Ha Magyaroszág kapta és kapja évek óta a legtöbb Uniós forrást egy főre bontva a régióban, akkor hol van ez a rengeteg pénz és miért nincs szemmel látható, ugrásszerű jóléti fejlődés az embereknél?
Te komolyan azt hitted, hogy majd attól fejlődni fog az ország, hogy ad az EU évi 200 milliárdot játszóterekre kilátókra?
Te tényleg ennyire hülye vagy?
7: Adnak bőven másra, csak azt a haverok lenyúlják már előre, el se jutt az önkormányzatokig. Azért építenek ezeket, mert már csak ez jutt nekik. A híres logisztikai központ is EUs pénzből lett építve, ahol leástak csak pár lyukat és kész. Bőven adnak értelmes dolgokra pénzt.
A skoda villamos meg még mindig ezerszer jobb, mint amilyenek jártak már ott. Utaztam a régieken, sokszor látszott a sofőrön is, hogy azon gondolkozik vajon kibírja-e még vagy szét fog esni a villamos.
Jól van 64%, elég volt a kamuból.
Egy szar villamos se fejleszti a gazdaságot, ami kb egyetlen példa a sok játszótér mellett.
Az meg külön öröm, hogy te pont ott is jártál és tudod hogy jobb, mint az ezer évvel ezelőtti.
Micsoda eredmények.
9: Ne fárasz már könyörgöm. :D 2010-től 2012-ig oda jártam iskolába, napi szinten utaztam a villamosokkal, csak tudjam már jobban.
Hidd el, fényévekkel jobbak a mostani villamosok, nem hiába cserélték már le a régieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!