Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyen emberek döntenek a...

Ilyen emberek döntenek a magyar választásokon?

2018. nov. 4. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
Pár éve volt egy Nobel-díjas intézetnél dolgozó kutató, ő is nagy fideszes, csak az kezdte zavarni, hogy a Fidesz betámadta az intézményt, ahol tanított (CEU). Az intelligensebb emberek is hasonlóan megtéveszthetők, fanatikusok. Csak nagyon kevesen gondolkodnak. Én valóban közéjük tartozom, nem vagyok fanatikus. Anno jobbikos voltam, most már semmilyen.
2018. nov. 5. 08:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Te nem az Ürge Diánára gondolsz? :D

Ő akkor sem a Fideszre és Orbánra haragudott, hanem az országra, hogy nem érdemli meg őt. :D

2018. nov. 5. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:
42%
Azt hiszem, ő lehetett. Lám, egy kutató is képes fanatikus fideszesnek lenni. Elhinni, hogy itt dübörög a gazdaság és minden jó, migránsok akarnak ide jönni a kerítésen át, a pártja egyáltalán nem telepített le 50 000 (!) migránst, nőnek a fizetések, na persze nem azért, mert félmillióval kevesebben dolgoznak és munkaerőhiány van, a stadionépítések a legfontosabbak.
2018. nov. 5. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!