Ilyen emberek döntenek a magyar választásokon?
https://www.youtube.com/watch?v=_Dwl9c2HyV0
2:40-nél is érdekes:
https://www.youtube.com/watch?v=_Dwl9c2HyV0 &t=160s
Erről szól az általános választójog a modern demokráciákban.
A politikusok és a háttérben dolgozó szakemberek nagyon jól tudják, hogy kit kell megszólítani és milyen dumával. Mármint a fidesznél. Az ellenzékiek még nem jutottak el idáig.
Az ókori görögöknél csak azok a polgárok választhattak akik le is tettek valamit az asztalra. Jobban is működött az állam.
Nem tudom, hogy kire szavaztál, nem tudom, hogy ezt a kérdést azért raktad-e fel, mivel a Fidesz maradt hatalmon.
EZ A DEMOKRÁCIA.
Ez az egyik legnagyobb probléma a demokráciával. Tudatlan tömegek szavazata határozza meg az sorsod, az ország sorsát. A tudatlan tömegek pedig megvezethetőek (jobb és baloldalról egyaránt), hirtelen felindulásból, egy kisebb juttatásért egy pillanat alatt eladják szavazatukat és ezzel együtt az ország sorsát.
A demokráciánál csak egy dolgot utálok jobban. Ezt főleg azoknál a pártoknál vettem észre, akik a liberalizmust és a demokráciát tűzték zászlójukra. Ezek a pártok örömmel kiáltják, hogy éljen a demokrácia, ha itt-ott nyer a jelöltjük, de máris meg a választási csalás ezerrel, ha a jelöltjük elbukik.
Szeretünk demokrácia, de csak akkor ha a mi jelöltünk viszi a választást. Liberálisabbnál liberálisabbak vagyunk, ha a mi jelöltünk nyeri a választást, és kiabáljuk, hogy győzött a nép bölcsessége, a nép uralom éljen.
Ennél az abszolút monarchia rendszere is jobb, mivel ott a vezetés tanultabb emberek kezében volt, akiket az ország vezetésére képeztek ki. Volt ott is néhány idióta, de többségében a monarchiák irányítóinak volt víziója arról, hogy milyen állapotba szeretnék hozni az országot.
Többet nem mondok semmit a csodás demokráciáról ennél a kérdésnél. Éljen a királyság, éljen a király!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!