Mikor oldja meg a kormány, hogy az iskolákban ne kabátban kelljen ülni a hideg miatt, és a krétát ne a tanároknak kelljen megvenniük a saját nettó 130 ezer forintos fizetésükből?
Valahol lemaradtam ? Nem a Klik irányítja az iskolákat ?
Én még ott tartok, hogy elvették az önkormányzatoktól a költségvetési támogatással együtt az iskolák fenntartását és állami kézbe helyezték a Klik irányítása alatt.
Az tuti, hogy valahol elvesztetted a fonalat, mert a Kérdező, aki a "saját iskolájáról" ír, megjárta az önkormányzatot és
"És ha az önkormányzat azt mondja hogy nincs miből fűteni akkor mi van?" ezt a választ bírta adni.
Tehát:
- nem a KLIK fűti az iskolát, de felel a fenntartásért
- a Kérdező hazudik
- a Kérdező egy provokátor
Választhat mindenki kedvére!
Ha lepontoztatok akkor valaki mondja már meg, hogy a sarki általános iskolának ma ki a fenntartója ?
A klik vagy az önkormányzat ?
A KLIK helyett ma már területi tankerületi központok vannak, 59 darab országosan. Ezek területileg illetékes szerve az amelyik a fenntartója az iskolának.
Tanár vagyok egy állami iskolában, politikailag baloldali vagyok. Az én iskolámban mindig volt fűtés és kréta. A fizetésem 17 munkaviszony után 217 ezer forint.
Kérdező, nem Te vagy az alapítványi iskolás balfék aki mások fizetésében turkál és szídja az iskolavezetést, de váltani nem mer? Ha tévedtem akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!