Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor oldja meg a kormány,...

Mikor oldja meg a kormány, hogy az iskolákban ne kabátban kelljen ülni a hideg miatt, és a krétát ne a tanároknak kelljen megvenniük a saját nettó 130 ezer forintos fizetésükből?

Figyelt kérdés
Aki azt akarja írni hogy nem igaz amit mondok, el se küldje, mert a saját iskolámról beszélek.
2018. okt. 29. 17:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
eddig ahol nem volt fűtés mindig kiderült, hogy az iskola mulasztott bejelenteni a szolgáltató felé, hogy az egy ilyen intézmény, ekkor ugyanis nem kapcsolhatják ki
2018. okt. 29. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Nem fogják megoldani, mert nem érdekli őket sem maga az oktatás, sem a diákok problémái. Nem újkeletűek ezek a gondok, 12 éve érettségiztem, és már akkor is így ment. Ne nagyon reménykedj pozitív változásban.
2018. okt. 29. 18:25
 13/22 anonim ***** válasza:
34%
Nem te voltál az is, aki reklamáltál a napokban, hogy 27 fokban miért nincs fűtés a panelben?
2018. okt. 29. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Elég szar iskolád lehet ha 130at keresnek a tanárok. Mármint azért szar mert ez a fizetés asszem csak azoknak a tanároknak jár, akik középiskolai végzettséggel rendelkeznek. Egy felsőoktatásban (fősuli egyetem) végzett pedagógus ennek a többszörösét is hazaviheti, szóval nálatok elég alacsonyan van a mérce, ami a tanárok végzettségét illeti.
2018. okt. 29. 18:36
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
10 es, lepontozni letuttál, de egy értelmes indoklásra nem futotta. Ebből is lászik az értelmi szinted, a morális fejlettséged. A többeik egyébkébt melyik országban élnek?
2018. okt. 29. 18:47
 16/22 anonim ***** válasza:
43%

Valahol lemaradtam ? Nem a Klik irányítja az iskolákat ?

Én még ott tartok, hogy elvették az önkormányzatoktól a költségvetési támogatással együtt az iskolák fenntartását és állami kézbe helyezték a Klik irányítása alatt.

2018. okt. 29. 18:53
 17/22 anonim ***** válasza:
26%

Az tuti, hogy valahol elvesztetted a fonalat, mert a Kérdező, aki a "saját iskolájáról" ír, megjárta az önkormányzatot és

"És ha az önkormányzat azt mondja hogy nincs miből fűteni akkor mi van?" ezt a választ bírta adni.

Tehát:

- nem a KLIK fűti az iskolát, de felel a fenntartásért

- a Kérdező hazudik

- a Kérdező egy provokátor

Választhat mindenki kedvére!

2018. okt. 29. 19:15
 18/22 anonim ***** válasza:
48%

Ha lepontoztatok akkor valaki mondja már meg, hogy a sarki általános iskolának ma ki a fenntartója ?

A klik vagy az önkormányzat ?

2018. okt. 29. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
26%

A KLIK helyett ma már területi tankerületi központok vannak, 59 darab országosan. Ezek területileg illetékes szerve az amelyik a fenntartója az iskolának.

2018. okt. 29. 19:51
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

Tanár vagyok egy állami iskolában, politikailag baloldali vagyok. Az én iskolámban mindig volt fűtés és kréta. A fizetésem 17 munkaviszony után 217 ezer forint.

Kérdező, nem Te vagy az alapítványi iskolás balfék aki mások fizetésében turkál és szídja az iskolavezetést, de váltani nem mer? Ha tévedtem akkor bocsi.

2018. okt. 29. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!