Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom, hogy az Orbán-kormá...

Jól látom, hogy az Orbán-kormány teljesen pánikba került a CEU távozása miatt, és betegesen szajkózzák hogy csak blöff?

Figyelt kérdés
Azt hiszik hogy ha eleget ismételgetik, akkor a CEU vezetősége is elhiszi?
2018. okt. 25. 20:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#10-nek:

Majd ezt mond az EU-nak, és az USA-nak is, ha majd kell valami! Mert csak idő kérdése!

2018. okt. 25. 21:16
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Fogadtok velem pár tízezerben, hogy ha a CEU kivonul, SEMMI de mondom SEMMI nem fog változni az életünkben? Nem lesz drágább az élelmiszer emiatt, nem lesznek százezrek az utcán, követelve, hogy térjen vissza, és Orbán "monnyonle", nem fognak azonnal kivágni minket az EU-ból, nem lesz kevesebb diák az ELTE/BME stb. egyetemeken. Na, én fogok nyerni? :D
2018. okt. 25. 21:16
 13/24 A kérdező kommentje:

13-nak:

Még egyszer: a világ közvéleménye meg a miénket szarja le!

Te egyébként tényleg el is hiszed, hogy semmi jelentősége nem lesz annak, hogy a CEU kivonul?

Ezt minden demokratikus ország "megjegyzi", és nem fogja elfelejteni! Hogy akkor mi van?

Hamarosan megtudod!

2018. okt. 25. 21:20
 14/24 anonim ***** válasza:
14%
Valahol vicces ez... nemzetközi megítélés. Alig 1600 hallgatója van az egyetemnek. Szemben az ELTE, BME, Corvinus, JATE, SZIE, SOTE 10ezer-30ezer közötti hallgatójával. Ebből nekem nagyon az jön le, hogy az átlag ember marhára nem kíváncsi a CEU-ra, valószínűsítem, hogy nem csak itthon...
2018. okt. 25. 21:24
 15/24 A kérdező kommentje:

#15-nek:

Alig 1600 hallgatója van? És a külföldi presztízse mekkora? Evvel arányos? Vagy mégsem?

2018. okt. 25. 21:28
 16/24 anonim ***** válasza:
8%
Milyen külföldi presztizse? :)))) Komolyan, mutasd már meg nekem, kit érdekel a diákokon, a mindenen elégedetlenkedőkön és a pár ezer Fideszes trollon kívül ez az egyetem itthon és akár külföldön is? Ha holnap elmegy innét Bécsbe, 1 hónapig még evvel lesz tele az Index meg az Origo, utána mindenki elfelejti, és mindenki leszarja. Külföldön ugyanez lesz, de felőlem aztán hiheted azt, hogy jön az apokalipszis, és felszáll maga az ördög a pokolból, ha a CEU lehúzza itt a rolót, nekem mindegy, te idegbajos leszel, kezelnek majd valamelyik szuper magyar kórházban magas vérnyomással, én meg ugyanúgy le fogom fosni... :D
2018. okt. 25. 21:32
 17/24 anonim ***** válasza:
12%
Basszus most néztem meg, az amerikai sajtó csak erről beszél, CNN, New York Times... JA NEM :D Kapott egy kis fingnyi cikket.
2018. okt. 25. 21:42
 18/24 anonim ***** válasza:
25%

jó kis gumicsont a ballibeknek amin rágódhatnak pár napig.

csak hogy ne unatkozzanak :)

2018. okt. 25. 21:46
 19/24 anonim ***** válasza:
3%

"jó kis gumicsont a ballibeknek amin rágódhatnak pár napig.

csak hogy ne unatkozzanak :)"

Ráérnek a libsik.

2018. okt. 25. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:
93%
#18: Jópár nemzetközileg ismert és elismert tudós is kiállt a CEU mellett, amikor a kormány elkezdte tavaly vegzálni őket. De nem baj, tapsoljál csak te agymosott fasiszta narancszombi.
2018. okt. 25. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!