Jól látom, hogy az Orbán-kormány teljesen pánikba került a CEU távozása miatt, és betegesen szajkózzák hogy csak blöff?
Figyelt kérdés
Azt hiszik hogy ha eleget ismételgetik, akkor a CEU vezetősége is elhiszi?2018. okt. 25. 20:46
1/24 anonim válasza:
Trump rájuk pirított.
A Csúti betojt.
2/24 tgt válasza:
Ha a kormány nem adja meg a működési engedélyt, akkor mi mást tehet a CEU?
3/24 A kérdező kommentje:
#2-nek:
Nekem úgy tűnik hogy ők tolták túl a blöfföt, és most visszaüt!
2018. okt. 25. 20:54
4/24 tgt válasza:
Még van egy hónapja a kormánynak, hogy megadja az engedélyt. A CEU minden feltételt teljesített, úgyhogy a kormánynál pattog a labda. Ha a CEU tényleg elköltözik, Magyarország nemzetközi tekintélye tovább romlik.
5/24 anonim válasza:
Komolyan, a 9 millió magyarból, most őszintén, hányan tudták, hogy létezik ez az egyetem, még mielőtt kitört a nagy hiszti körülötte? Senkit nem érdekel a CEU-tok, függetlenül a kormánytól...
6/24 tgt válasza:
5-ös: Nyilván egy posztgraduális és mesterképzést tartó egyetem nem érdekel 9 millió embert, csak azokat, akik a tudomány területén szeretnének tevékenykedni.
7/24 anonim válasza:
6-os, mégis egy valag ember erről beszél. Pár ezer amiatt mert érinti közvetlenül vagy közvetetten, pár százezer meg amiatt mert hisztizik miatta, hogy szemét Sorosegyetem/szemét kormány be akarja zárni. A többi leszarja.
8/24 A kérdező kommentje:
A világ közvéleménye pedig a mi véleményünket szarja le!
Nekem már világos hogy a CEU megunta a szívózást, és nem pattog a labda a kormány térfelén, mert a CEU mindenképp el fog menni! Nem égeti magát tovább az Orbán rezsimmel.
Mernék komolyabb összegben fogadni erre.
2018. okt. 25. 21:12
9/24 anonim válasza:
Hadd menjen, hiányozni senkinek sem fog. Ilyeneket be sem lenne szabad engedni.
10/24 tgt válasza:
8-as: Azért beszél egy valag ember erről, mert mindannyiunk vesztesége, ha egy tudományos képzőhely megszűnik Magyarországon. Aztán azért is beszél erről egy valag ember, mert egyértelműen politikai döntés született, és demokráciában elképzelhetetlen, hogy politikai okokból ellehetetlenítenek egy sikeres, nemzetközileg elismert egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!