A Bajnai-kormány idején mennyi megtakarításotok volt havonta? Több, mint a jelenlegi kormány ideje alatt?
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 20:48
1/10 anonim válasza:
Nem ugyan az a munkahelyem mint 9 évvel ezelőtt szóval nem tudok erre objektívan válaszolni
2/10 anonim válasza:
Akkor tartoztam 1 banknak és a nagyszüleimnek + diákhitel.
Most van 2 millió megtakarításom
3/10 anonim válasza:
Amit akkor tudtam félretenni sajnos azt kell most folyamatosan csapolni. Sajnos most nem hogy nem lehet félretenni, de amit félretettünk azt sem lehet megtartani. :((( Úgy látom most ezekhez nagyon a kormány kegyeltjének kell lenni, de minimum az egykulcsos adó nyertesének.
4/10 anonim válasza:
2 Hitelem + diákhitel volt.
Ez már nincs. Sikerült az elmúlt 8 évben egyenesbe jönni.
5/10 anonim válasza:
Nekem akkor egyértelműen több volt. Akkor úgy havi 100 körül, most egy húszasnak is örülök. Jövőre valószinű, már nullát tudok megtakaritani.
6/10 anonim válasza:
akkoriban a megtakarítás szó ismeretlen volt a családunkban, napról napra éltünk.
szerencsére ez már a múlté.
7/10 anonim válasza:
Semmi álltalánosba jártam most 200 nettó.
8/10 anonim válasza:
Most több van, de akkor több lakást tudtam volna venni az akkori megtakarításból, mint most a mostaniból.
9/10 Vree válasza:
Lakás most 3szor annyiba kerül mint akkor, kiköltözés reménytelen a számomra. Mert ahol anno dolgoztam volna 10 évet és a végén vettem volna egy lakást,most ugyanazért a lakásért 25-30 év is kevés.
Ettől függetlenül nem látok összefüggést. Nekem sokkal kevesebb a megtakarításom,de nem jutott eszembe ezt eddig a kormányra fogni. Kéne?
10/10 anonim válasza:
Bajnai alatt 30.000.
Most 250.000.
Ja munkahelyet váltottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!