Hányni tudnék a magyar politikátol, más is van ezzel igy?
Engem soha nem érdekelt túlságosan, mindig meg vagyok lepődve, amikor heves indulatok törnek ki a politika miatt.
Emlékszem a rendszerváltáskor két kisöreg összeugrott, mindig a téren sakkoztak és egyszer csak repült a sakktábla, lekommunistázták, lefasisztázták egymást, pedig tudtommal egy munkahelyen dolgozták le az életüket, jó barátok voltak, csak valami apróságban megoszlott a véleményük.
A családban is van jobb és bal oldali irányzat, sokszor alig tudom a vitákat elviccelni. mert képesek lennének a semmiért egymást súlyosan megsérteni, pedig semmi értelme.
Egy kicsit azért érdekel néha engem is, de nem kell mellre szívni, annyira kell ezzel csak foglalkozni, amekkora súlya van egy embernek a választásokon például, többet nem érdemes, csak legfeljebb akkor, ha valaki ebből keresi a kenyerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!