Létezik politikától független, hírértékű hírekkel szolgáló híradó magyar tvcsatornán?
Nagyon kiábrándultam a hírtv-ből, egyre jobboldalibb irányt vesz, előtte a kereskedelmi csatornákat néztem(tv2, rtl), azok meg szólnak sokat a nemzetközi hírekről, politikáról stb, csak hogy hol hányan haltak meg ettől meg attól magyarországon...
Mostanában a CNN-t szoktam nézni, ha érdekel mi történik a világban, de még középfokú nyelvvizsgával is nehéz kivenni minden szót.
index,origo,hvg.hu(és még sok)
Hidd el sokkal értelmesebb mint az a szenny amit nézel/néztél a magyar csatornákon.
Igaz.
Nincs független, maximum próbálkozások. Olvass el több mindent, amit még emberileg, fogalmazásilag elfogadhatónak tartasz, és alakítsd ki a saját véleményedet!
Senki se objektív és független, te sem vagy az, úgy hogy mástól se várd, mert ilyen nincs.
első: ismerem őket, de nem internetesre gondoltam, hanem tvsre
harmadik:hidd el, hogy vannak, a BBC és a CNN mindenképp azok
TV-be biztos nincs.
Neten is ritka.
Duna tv talán...
Bár én is inkább elolvasok 3-4 innen-onnan oldali hírportált és ezeket összesítem :)
A CNN pedig nemzetközi porondon pont olyan elfogult mint nálunk a tv2, rtl, szektATV, hírtv, stb. Hiszen az amcsik tartják fent/üzemeltetik, naná, hogy nem mondanak olyan híreket amik nekik komolyabban árthatna.
ez nem igaz, a múltkor láttam, hogy beszámoltak a las vegasi incidensről, amikor az elnök testőrsége nem fizette ki a prostikat
de katonai meg államtitkokat nyílván nem fognak közkinccsé tenni, mint ahogy a wikileaks akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!