Örültök neki, hogy júli 18-tól tilos a dohányzás a legtöbb fővárosi aluljáróban?
Én nagyon, már nagyon vártam, csak tartassák is be az emberekkel. Örsön mindig van 1-2 rendőr, max összeszednek párszáz ezer Ft bírságot, hisz 30.000 -ig lehet büntetni aki dohányzik odalent. Örülök, hogy kiállt a városvezetés végre mellettünk nem dohányzók mellett is kicsit.
alig bárom, hogy a buszmegben is tiltsák.
Már bocsánat ,de a 2. vagy 3. oldalon egy dohányos leírta véleményét h már túlzásba esnek a szabályozástól,és h joguk van cigarettázni.Szerintem jogod van cigarettázni ,csak akkor otthon.Nekünk meg jogunk van az utcán nem a cigi füstöt szívni.Tudjátok azt nem értem h a dohányosok miért mindig azzal védekeznek ,h így is sok káros dolgot szívsz be?.Igen.Ezzel egyet értek h sok sz@rt szívunk be de téged ez miért hatalmaz fel arra h te mellettem fújd a füstöt??:O Egyébként is etikailag bunkóság az utcán dohányozni, de ha már az utcán fújod mások pofájába a füstöt akkor ne csodálkozz ha megbüntetnek és ne legylél ANNYIRA BUNKÓ h eldobod a csikket.
Köszöntem: 14/lány
Én nem örülök, mert dohányzok. De megértem, és elfogadom. Van egy rám is és a környezetemre is káros szenvedélyem, amit a társadalom nem tolerál, ez van. Azt viszont nem tudnám elfogadni, ha a szórakozóhelyeken és kocsmákban is tiltanák a dohányzást, ugyanis azok nem közterek. Legyen joga a vendéglátósnak eldönteni, hogy dohányzó vagy nem dohányzó helyet üzemeltessen. A vendégnek meg legyen joga eldönteni, hogy dohányzó vagy nem dohányzó helyre mennyen.
Az ember nem nagyon válogathatja meg, hogy melyik aluljárón megy át, ezért, tekintve, hogy az aluljáró végtére mindannyiunk tulajdona, ott tiltsák a dohányzást nyugodtan! Nem közterületen viszont ne! Erről döntsön az, akié a hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!