Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök neki, hogy júli...

Örültök neki, hogy júli 18-tól tilos a dohányzás a legtöbb fővárosi aluljáróban?

Figyelt kérdés

Én nagyon, már nagyon vártam, csak tartassák is be az emberekkel. Örsön mindig van 1-2 rendőr, max összeszednek párszáz ezer Ft bírságot, hisz 30.000 -ig lehet büntetni aki dohányzik odalent. Örülök, hogy kiállt a városvezetés végre mellettünk nem dohányzók mellett is kicsit.

alig bárom, hogy a buszmegben is tiltsák.

[link]

[link]

2010. jún. 24. 14:35
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
sokakat zavar. és igen eléggé szar, h előtted megy és hátrapöfékeli a füstöt. ami lehet, hogy nem "annyira káros", viszont iszonyú zavaró tud lenni. (plusz a hamuzás) Ez igenis korrekt döntés és respect érte.
2010. jún. 24. 14:50
 12/52 anonim ***** válasza:
86%
a buszmegállókban mikor tiltják meg? :)
2010. jún. 24. 14:55
 13/52 anonim ***** válasza:
57%

Na hát én mint dohányos...:)

Szóval én midnig figyelek, nagy tömegbe (kiv szórakozóhely) emberek pofájába nem fujom a füstöt. Szerintem oké hogy betiltják, az egy félzárt tér. Sok betiltással még így is egyetértek, ám hozzá kell tennem néha tulzásba esnek...Lassan odáig jutunk hogy sehol nem lehet dohányozni, eus szabvány szerint zárt téren nem, aluljároban nem , most mondtad bsuzmegben is be akarják tiltani... Kicsit túl szigoruan veszik. Én azt sem érzem át, ahogy elírtad kérdező, hogy fulldokolsz a füsttől ha elmegy melletted valaki cigivel. Szerintem ez is túlzás, nem tudom miért kell harcolni dohányosok és nem dohányosok közt. Van a vonaton dohányzo és nem dohányzo részleg, mindenki üljön a maga fülkéjébe és nem fogjuk zavarni egymást. ( a vonat szimbolikusan értendő).

2010. jún. 24. 14:56
 14/52 anonim ***** válasza:
74%
Tudod, az a baj, hogy a kutyát nem fogja érdekelni. Pécsett 2009-től bevezették, hogy tilos a buszmegállókban dohányozni. Egy hónapig tartott a csoda, aztán szép lassan ismét füstöl mindenki, miután semmi retorzió nem történik.
2010. jún. 24. 14:57
 15/52 A kérdező kommentje:

tudtommal nem én írtam ,hogy fuldoklom. van amikor fojtogat valóban, de többnyire inkább iszonyúan zavar, főleg a lépcsőzésnél a hamuzás.

felőlem nyílt ég alatt úgy dohányoznak ahogy akarnak. buszmegállóban szintén a bunkóság miatt kell. tegnap vagy 5 embert számoltam meg 30 perc alatt aki még a buszfelszállás előtt beleszívott a szarába és hozta fel a szagot. parasztság.

mellesleg azt a dohányosoknak el kellene fogadniuk, hogy nem ők az elsők. Ők választották, hogy dohányoznak, az ő döntésük. Mi nem tehetünk róla, hogy valaki dohányzik, nekünk jogunk van dohánymentes környezetben élni. És itt a zárt helyekre gondolok ahol nem tudjuk kikerülni őket.

2010. jún. 24. 15:04
 16/52 A kérdező kommentje:
89-es, nálunk az örsön 10 alkalomból 6szor áll rendőr az aluljáróban. Büntetni fognak, remélem.
2010. jún. 24. 15:05
 17/52 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 14.56

Teljesen igazad van, csak az a probléma, hogy az emberek jó része - dohányos és nemdohányzó egyaránt - nagy ívben lekakálja a többieket, és csak mondja a magáét. Ezért kellene egy normális szabályozás a dohányzásról, hogy hol szabad és hol nem -lehetőséget biztosítva a dohányzásra, és arra is, hogy az ne mások képébe menjen - hogy véget érjen az egymásra köpködés mindkét oldalról.

14.57 voltam.

2010. jún. 24. 15:06
 18/52 anonim ***** válasza:
21%

Hát, ennyi erővel tiltsák a túlzott parfüm használatot is. Meg azt is büntessék aki kattant, és a gatályába szart.

Már elnézést, de engem nem zavar annyira a dohányfüst, mint egy agyonparfümözött idióta. Sok parfümtől inkább megfulladok + menekülni se lehet nagyon előle, mert 10 méteres burokban mindenhol jelen van a mindent elnyomó szag.

A cigist legalább ki lehet kerülni, no meg a cigis metrókocsiban nem gyújt rá, a parfümös viszont ott is árasztja magából a szédítő bűzt.

Megértem, ha valakit zavar a cigifüst, de könyörgöm, ne ez legyen már a legnagyobb gond.

2010. jún. 24. 15:07
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

jók ezek a dohányzásról szóló topicok,ide is belinkelem hát:

http://www.youtube.com/watch?v=3WO1UDVNMFM

2010. jún. 24. 15:14
 20/52 anonim ***** válasza:

15:07

Nem ez a legnagyobb gond, de én is kibírom pl. h nem xarok a másik orra alá az utcán, hanem kibírom hazáig. Az sem egy gusztusos dolog, de az én életemhez szükséges pl, mint ahogy neked a cigi.

2010. jún. 24. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!