Nem kellene végre pár napra kitiltani az autókat a fővárosból (is), hogy javuljon a levegő minősége? Lehet menni tömegközlekedéssel vagy kerékpárral is.
magyar parasztnak kell a 20 éves füstös "fószfágen"
ez jár neki! na meg a pofája...
mint Hofi mondaná :D
Jó, csak családos emberek nem egy szál veknit vesznek a madaras Tescoban, hogy rácsíptessék a bicikli csomagtartójára.
Jó, tudom, enni se együnk.
"A válaszíró 27%-ban hasznos válaszokat ad."
Ezek alapján neked sincs túl sok értelme, hogy itt legyél. Sokat nem vesztene sem a gyakorikérdések, sem az emberiség, ha eltűnnél. Peace.
Az autóellenesség egy újkori sötétzöld luddita marhaság.
A levegő minősége nem a kocsik miatt rossz,hanem mert a sok "okos" műanyagot, gumit, ruhát tüzel.
Bocsi, de én nem fogok sem tömegközlekedéssel járni, sem drótszamárral.
A tömegközlekedés piszkos, összepisilt járművek, "gyanús" foltok az ülésen, kisebbségek.....bocs nem.Másrészt, miért járjak tömegközlekedéssel, ha telik autóra, nem vagyok csóró.
A kerékpár meg nem opció.
A baj vele,hogy télen ráfagysz, nyáron ráolvadsz.
Imádom az ilyen arcokat mint az 51%-os, ez az én nem járok se busszal se biciklivel, de azért frankón megmondom, hogy miért rossz. :-DDDD
Ez tipikusan az a tag, aki nem látott egy filmet, nem olvasott egy könyvet, de megmondja, hogy ilyen szar olyan szar.
Bocs tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak mindig jót szórakozok az ilyen embereken.
Kedves 8#
Nekem sem volt mindig jogsim és autóm, diákkoromban tömegközlekedtem és mindig utáltam.
Sok év szopás után, megérdemlem az autót és az egyéni közlekedés kényelmét.
azért nem járok biciklivel mert orbán "rejtett tartaléka" és szavazóbázisa lenyúlná
és meg nem szeretném még ezzel is támogatni a fővajdát és kiterjed rokonságát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!