Fidesz hívőt hogyan lehet kiábrándítani?
"Azért nincsen radikalizálódott tüntetés, mert ebben a környezetben nem lehet, hogy ilyen kialakuljon. "
Nemrég hírdetett meg gyurcsány haverod minden napos tüntizst, amihez mások is csatlakoztak. Mi az hogy nem lehet,
Lehetni lehet, ott és annyit tüntizel ahol akarsz. Csak nem mentek el oda tüntetők és ÉRDEKLŐDÉS HIÁNYÁBAN A TÜNTI ELMARADT. Megint.
A többi hazugságod már ezerszer bukott, felesleges erőlködés. Szimpla trollkodás. Nagy nagy hazug trollkodás.
"#37 a tipikus agymosott - látod, kérdező. Semmit nem ért, semmit nem akar érteni"
Tévedés, értem mi nem tetszik nektek a rendszerben és részben még egyet is értek vele. Ti viszont nem vagytok képesek megérteni, hogy valakinek ez elfogadható, sőt jó lehet (nem anyagi értelemben). Vagy hogy valaki jobb híján a Fideszre szavaz, mert a problémák ellenére még mindig ezt látja a legjobb alternatívának.
Én nem vagyok demokrata, így elveim szerint magasról tehetnék rá, hogy a többség mit gondol. Mégis törekszem arra, hogy megértsem mások nézeteit, gondolkodását. Azon meg csak mosolygok (mert már bosszantani sem tud), hogy a magukat liberálisnak vallók mennyire nem képesek a másként gondolkodók legalább elemi szintű megértésére és elfogadására.
"Tényekkel biztos nem."
Persze, mert a tények a Fidesz mellett szólnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!