Ki ez az LMP frakcióban ücsörgő Ungár Péter a parlamentben? Mit röhögcsél a deviza károsultak, és a hajléktalanság helyzetén? Az ilyen erkölcsi nulla embert nem lehet szó nélkül kitiltani?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 06:53
1/10 A kérdező kommentje:
Mit talál ezen olyan nagyon viccesnek ez a nyikhaj?
2018. okt. 17. 06:54
2/10 anonim válasza:
Szerintem, úgy általánosságban az LMP-t kellene kitiltani....
3/10 A kérdező kommentje:
A fideszes Schmidt Mária fia.
Így már mindent értek, anyuci bevásárolta a fiacskáját az LMP frakcióban, hogy röhögcséljen.
2018. okt. 17. 07:07
4/10 tgt válasza:
Mikor röhögött a devizakárosultakon és a hajléktalanokon? Tudsz valami forrást?
5/10 A kérdező kommentje:
Láttam egy videóban ahol a 20 perces vitát végigvihogta.
Ígérem keresem a videót ahol ezt láttam.
2018. okt. 17. 07:11
6/10 tgt válasza:
Csodálkoznék, ha tényleg a kiszolgáltatott embereken nevetett volna. Várom a videót.
7/10 anonim válasza:
#2 vagyok.
Az egy kinyalt s'ggű anyuci szeme-fénye, aki azt csinál amit akar mert anyu megvédi.(vagy inkább a fidesz)
Meg sem fordul a fejében hogy vajon ki, mit gondol róla. Nagy ívben lesz'rja.
#3-nak:
Szerintem meg a fiacskájának vette meg az LMP-t, hogy legyen egy saját játszótere. Ennyi.
8/10 anonim válasza:
Szegény Péternek elég szar hely jutott a Parlamentben.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is inkább magát az LMP-t vette meg a fiának. Nem hülyék ezek, ha buknak, akkor is meg van mindenhol már az emberük, akik ismét felkarolja és visszahelyezi Orbiékat a politikai életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!