Az hogy Mészáros Lőrinc világrekord gyorsasággal a leggazdagabb magyar lett, miért nem veri ki a biztosítékot a népnél? Ez az erkölcsi mélypont a lakosságra nézve?
Ezt a kérdést én is feltettem egy ismerősömnek egyszer, mire azt válaszolta, „megérdemli, megdolgozott érte”… Ahogy mondani szoktás, ugyanaz a hír másként jelenik meg a nyulak és a rókák lapjában, így aki a kormányzati híreket hallgattja/nézi, azt fogja elhinni.
Másrészt szerintem nehéz magasztosabb erkölcsi vezérelveket feltételezni egy olyan társadalomban, amelynek számos tagja irigylésre méltó, követendő példának tekinti VV Züzü (vagy mit tudom én, milyen valóságshow/videolog és egyéb szereplő) „felemelkedését” azáltal, hogy a pucér fenekét mutogatja a tévében. :)
Jobbik győzelem esetén pedig a Simicska lenne a leggazdagabb!
A különbség annyi, hogy ő pár éves lemaradásban lett volna, így még nagyobbak lettek volna a lenyúlások.
Igazából mindegyik párt tömné valaki zsebét. Lőrinc barátunknak legalább már nincs akkora érdeke lopni, mint a többieknek.
#6,7
Most azt nem értem igazából, hogy hol van itt a kizáró ok?
Mármint rendben, Simicska VOLT az atyaúristen a Fidesznél. Aztán összeveszett valamilyen oknál fogva a Viktorral, és azóta messziről kerülik egymást.
De ettől most miért ne paktálhatna le olyan módon a Jobbikkal, mint ahogy a Mészáros teszi a Fidesszel? Vagy azóta valami szenté avanzsálták, és ő nem lophat, csalhat, hazudhat? Vagy miről maradtam le?
Főleg, hogy a Magyar Nemzetet kb. csak jobbik nyomatására, a lánchídrádiót pedig a fideszellenes uszításra tartotta/használta fel.
Az is érthető, hogy a két média bezárásával miért várta meg a választás végkimenetél. Ha a jobbik lehozta volna a választást, nem kellett volna bezárni egyiket sem, mert onnantól pumpálták volna neki a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!