Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrinc 3 hónap alatt...

Mészáros Lőrinc 3 hónap alatt a nyolcadik leggazdagabb magyarból az ötödik helyre ugrott. Ha ő stróman, akkor Orbán az ötödik leggazdagabb magyar?

Figyelt kérdés
Az meg már tényeg fokozhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc egy mezei gázvezeték szerelő aki angolul se beszél, ennyi pénzt halmozott fel ilyen rövid idő alatt. A magyarok mikor merik kimondani, hogy bizony Orbán Viktor lett az ötödik leggazdagabb magyar ilyen rövid idő alatt? Nem akarok vádaskodni, de ha nekem lenne hirtelen 500 ezer forintom, akkor a NAV egyből küldené a levelet, hogy számoljak el azzal honnan van az 500 ezer ft. Ezt a hihetetlen történetet nem kellene megvizsgálnia az Európai parlamentnek? Ez egyszerűen épp ésszel felfoghatatlan, hogy egy ember ennyi idő alatt ennyi pénzt halmoz fel.
2018. márc. 30. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha ezt vizsgálná az Európai Parlament, akkor ez újabb támadás lenne Magyarország ellen. amit Soros intézett.
2018. márc. 30. 08:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már vizsgálja az OLAF orbán viseltes dolgait is, a veje kapcsán biztos képbe került ő is.
2018. márc. 30. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A tűzhöz közel ülők mindig érinthetetlenek.

A helyzet az, hogy a mindenkori aktuális kormány 90%-a bűnöző.

2018. márc. 30. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy hogy több stróman több kockázat, de én azért csak többfelé dobtam volna szét a pénzt OV helyében, hogy ne legyen annyira feltűnő. De már a látszat se érdekli.

Gátlástalanság, ez az a szó, ami eszembe jut róluk.

2018. márc. 30. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2: Nem csak az OLAF, már az FBI is.
2018. márc. 30. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen! azt elfelejtettem oda írni.
2018. márc. 30. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszi! ment a zöldkéz
2018. márc. 30. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#4: Pontosan. Gátlástalanok. Mégpedig azért, mert megtehetik. Amíg hatalmon vannak, nem fogja őket elszámoltatni senki. Ha leváltják őket, akkor meg vagy ultragyorsan elhúznak egy távoli országba, vagy megoldják, hogy az új kormánynak más baja is legyen, mint őket számon kérni.

Azért remélem egyszer őket is utóléri az igazság és bámulhatják majd a rácsokat pár évtizedig.

2018. márc. 30. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel, amikor itt van a szomszéd kontinensen sok millió migráns?!
2018. márc. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!