Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nyavajog mindenki, hogy...

Miért nyavajog mindenki, hogy nincsen pénzük?

Figyelt kérdés
Rohadtul nem értem. Ő cseszte el, hogy nem tanult/volt esze, hogy keressen valami módszert. Ez nem az az ország ahol ne lehetne megélni lim lom munkákból..
2010. jún. 24. 00:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%

"Rohadtul nem értem. Ő cseszte el, hogy nem tanult/volt esze, hogy keressen valami módszert. Ez nem az az ország ahol ne lehetne megélni lim lom munkákból.."

Mért, aki tanult annak van pénze te szerencsétlen?

2010. jún. 30. 21:45
 32/38 anonim ***** válasza:
36%

"Akinek van szakmája, az is tanult valamit. Egy asztalos, szakács, buszsofőr, pék, eladó, villanyszerelő, autószerelő tanulatlan lenne?"

Ha már így megemlíted én asztalos vagyok, és többet tanultam mint bármelyik diplomás. Egy diplomát az ember néhány év alatt megszerez, egy szakmához egy élet is kevés. Csak ezek a tróger diplomások tartják sokra magukat de mikor az éltbe kikerülnek kiderül, hogy semmit sem tudnak megoldani és az első néhány munkahónapjuk folyamatos égésből áll, majd lassan a környezetük megszokja hogy ostobák mint a sárgaföld és nem kell komolyan venni bármit is mondanak, így aztán nagynehezen beilleszkednek.

2010. jún. 30. 21:53
 33/38 anonim ***** válasza:
32%

"De akinek minimál bére van az mi a p!!csáért jár kocsival, vesz fel hitelt minden sz4rra, miért akar 6 gyereket..? "

Mi az anyád pi csájával járjon? Kamionnal?

2010. jún. 30. 21:59
 34/38 anonim ***** válasza:
Neked mennyi a fizetésed "kedves" kérdező ?
2010. jún. 30. 22:09
 35/38 anonim ***** válasza:
49%
azért ne általánosítsd ezt mindekire! Én pl rohadtul nem nézek le senkit! ez nevelés kérdése! szerintem egyik DOLGOZÓ ember olyan mint a másik!
2010. júl. 1. 10:38
 36/38 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:53-ra gondoltam!

2010. júl. 1. 10:39
 37/38 A kérdező kommentje:
ismerősöm villanyszerelő havi 600 e t keres :P
2010. júl. 2. 01:28
 38/38 anonim ***** válasza:

"ismerősöm villanyszerelő havi 600 e t keres :P"

Németországban biztos. Amúgy meg látszik mennyire vagy értelmes, pakolgatod ki a nyalós fejeket hülyegyerek, szívesen beleütnélek a betonba.

2013. márc. 12. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!