Egyetértetek azzal, hogy végre megtisztítják Budapest belvárosát a rengeteg kéregetőtől?
Én támogatom a dolgot. Iszonyú sok van már ezekből a bérkoldusokból, álkoldusokból, kéregetőkből, ott tobzódnak a köztereken mindenhol, senki nem lép fel ellenük, ha többen vannak, akkor ráadásul ki is rabolják a kiszemelt áldozatot. A policájok meg leszarják az egészet, inkább a vasúti átjárónál trafiznak, abból jön a zseton...
Ideje volna már ezeket az abszurd állapotokat felszámolni.
4 válasz kellett az első agyhalottig, szép arány.:D
Én egyetértek a dologgal, jó lenne, ha nem próbálnának lehúzni. Rengeteg pénzem van, de ezeknek elvből sem adnék, inkább elviszem a kinőtt ruháim valami csóri falusi családnak, azok értékelik is.
mióta Bp évről évre egyre népszerűbb turisztikai hely a külföldiek körében, muszáj meglépni ezt mert iszonyat módon rombolja az ország imázst.
igaz én nagyon ritkán BKK-zok, szóval nagyjából mentesülök az aluljárói és köztereken uralkodó állapotoktól, de éppen elég látni mennyi hajléktalan kéregető van a Rákóczi úton befelé.
a másik hogy ennek már jó ideje "maffia" hálózata van, van jó pár videó ahol arc nélkül elmondják ezek a kéregetők milyen módon működik ez az egész.
ők kéregetnek mindenféle indokokkal (gyerekre kell, beteg az anyja, vagy ő maga súlyos beteg stb. ) cserébe az összegyűjtött pénzért a "stricijük" ad lakhatást nekik.
Ennek is megbomlott az elméje.
Nagyon helyes, remélem jól végigverik az összes szutykot.
Kezd már unalmas lenni ez a sírás meg kéregetés, hugyozás, nőkkel való kötekedés.
Mikor volt normális? :D egy gondolatolvasó is csak feleárat kérne el tőle.
Örülök neki, hogy legalább minimális szinten, de növekszik a közbiztonság, és nem lesz ennyi szerteszét ürítő álkoldus.
Hazugság
a csövesek csóróak ha nincs mit lopni a maffia akiket nálunk fidesznek hívnak nem moccan rá a bulira
eddig se csináltak semmit eztán se fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!