Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti eltörölnétek az állami...

Tgt kérdése:

Ti eltörölnétek az állami vezetők kórházi VIP ellátását?

Figyelt kérdés
[link]

2018. okt. 9. 21:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

Szeretem a magyar közmondásokat és szólásokat, minden alkalomhoz van megfelelő. Ide az illene, hogy ha csendben maradtál volna, (talán) bölcs maradhattál volna.

felesleges volt a hiszti amiatt hogy kérdeztem, a választ a kérdezőtől lám, meg is kaptam!

2018. okt. 11. 18:31
 32/42 A kérdező kommentje:
Takács, pont ugyanazokat a válaszokat kaptad meg tőlem, amiket mások korábban leírtak neked, csak nem voltál hajlandó elfogadni és lusta voltál rákeresni. Itt hisztiztél, hogy te csak tőlem fogadod el, én mondjam meg neked, hogy milyen VIP ellátást kapnak az állami vezetők. Megkaptad a választ, remélem, most már megnyugodtál.
2018. okt. 11. 19:00
 33/42 anonim ***** válasza:
90%

Takács, ha szereted a magyar közmondásokat, illene őket meg is tanulni. 😉

Mellesleg ki hisztizett itt rajtad kívül?

2018. okt. 11. 19:12
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, lemaradt: lassan elég lesz a mellébeszélésből...
2018. okt. 11. 19:20
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

tgt

Értem.

Szóval ha legközelebb valami nem világos a kérdésedben, akkor nyugodtam fogadjam el ha HELYETTED mások válaszolnak? Na és akkor is ha ezt a választ mondjuk HakapesziM adja meg?

Amúgy elég gyerekes reakció, hogy ha már nem voltál képes valódi információt magadtól megadni a kérdésedben és ezt külön kérem kellett - miközben nem egyszer leírtam, hogy magam megpróbáltam megtalálni, nem egy forrást megnézve - akkor válaszolsz, majd utána szövegelsz, hogy de ezt más is leírta?

Jó, legközelebb elfogadom más válaszoló véleményét, mintha a tied lett volna. Vagy elintézem kérdezés nélkül, hasonlóan mint ti szoktátok: nincs semmi alapja, hiszen nem is írtad le, nincs link, forrás - tehát nem is létezik.

2018. okt. 11. 19:24
 36/42 anonim ***** válasza:
89%

"Ez a gond, hogy egy államtitkár egyágyas szobát kaphat vagy hogy egy miniszternek nem kell 3 órát ülnie a folyosón amikor szemészhez akar menni?"

Mondjuk olyankor baj, amikor rokonomat sürgősségi beviszi a kórházba és egész nap a folyósón ül, még csak rá se néznek. És nem maga ment be ellátásért, hanem a helyi sztk orvosa hívta ki a mentőket.

Vagy amikor azért nem veszik fel a beteget, mert "megtelt".

Igen, ilyenkor baj a VIP ellátás kedves Takács.

2018. okt. 11. 19:29
 37/42 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval ha legközelebb valami nem világos a kérdésedben, akkor nyugodtam fogadjam el ha HELYETTED mások válaszolnak?"

Felesleges mellébeszélni (már megint) hiszen amit te tisztázandó kérdésként feltettél, arra bárki meg tudta adni a választ (lásd), nem az volt a kérdés, hogy mi a kérdező szubjektív véleménye. A mindennapokban azt is megköveteled, hogy csak az mondhatja meg a pontos időt, akitől megkérdezted? Ne legyünk már ennyire óvodások!

"Na és akkor is ha ezt a választ mondjuk HakapesziM adja meg?"

Ha tudja, adja meg!

"Amúgy elég gyerekes reakció, hogy ha már nem voltál képes valódi információt magadtól megadni a kérdésedben és ezt külön kérem kellett - miközben nem egyszer leírtam, hogy magam megpróbáltam megtalálni, nem egy forrást megnézve - akkor válaszolsz, majd utána szövegelsz, hogy de ezt más is leírta?"

Az nem gyerekes, hogy először az a bajod, hogy a VIP ellátás fogalmát nem érted, majd arra hivatkozil, hogy nem is azt kérted, aztán a bukta után jötzél ezzel az óhéber mellédumával?

"Jó, legközelebb elfogadom más válaszoló véleményét, mintha a tied lett volna."

Bocs, megint mellébeszélsz. Nem vèleményt kértél!

"Vagy elintézem kérdezés nélkül, hasonlóan mint ti szoktátok: nincs semmi alapja, hiszen nem is írtad le, nincs link, forrás - tehát nem is létezik."

Tükörbe azért nézz egy ilyen mondat előtt...

2018. okt. 11. 20:34
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

Wbiker

Te vagy tgt másik neve? Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy ha a kérdező tesz fel egy kérdést és abban nem értek valamit akkor a kérdezőhöz intézett kérdésre a kérdező válaszát várom? Mi ebben olyan bonyolult, hogy nem tudsz leszakadni róla?

Mi az, hogy "nem az volt a kérdés, hogy mi a kérdező szubjektív véleménye"? Hiszen azt kérdeztem - TŐLE - hogy mit ért Ő a VIP ellátáson, hogy mit jelent szerinte EZ a VIP ellátás. Mi lehet ennél egyértelműbb, hogyha utána még külön le is írtam neked, hogy nem az általános válaszra vagyoki kíváncsi.

Tényleg nincs jobb dolgod, mint ovis módjára rugózni tovább a kérdésen?

Kérdeztem.

Tőle és nem mástól.

A választ megkaptam tőle.

Ennyi.

2018. okt. 11. 22:23
 39/42 1112 ***** válasza:
igen szerintem
2018. okt. 11. 22:28
 40/42 A kérdező kommentje:
Takács: Wbiker érthetően leírta, mi volt a gond a viselkedéseddel. Kár további köröket futni. Ha nem érted, hát nem érted. Semmi gond. De most már engedd el a témát.
2018. okt. 11. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!