Ti eltörölnétek az állami vezetők kórházi VIP ellátását?
Szeretem a magyar közmondásokat és szólásokat, minden alkalomhoz van megfelelő. Ide az illene, hogy ha csendben maradtál volna, (talán) bölcs maradhattál volna.
felesleges volt a hiszti amiatt hogy kérdeztem, a választ a kérdezőtől lám, meg is kaptam!
Takács, ha szereted a magyar közmondásokat, illene őket meg is tanulni. 😉
Mellesleg ki hisztizett itt rajtad kívül?
tgt
Értem.
Szóval ha legközelebb valami nem világos a kérdésedben, akkor nyugodtam fogadjam el ha HELYETTED mások válaszolnak? Na és akkor is ha ezt a választ mondjuk HakapesziM adja meg?
Amúgy elég gyerekes reakció, hogy ha már nem voltál képes valódi információt magadtól megadni a kérdésedben és ezt külön kérem kellett - miközben nem egyszer leírtam, hogy magam megpróbáltam megtalálni, nem egy forrást megnézve - akkor válaszolsz, majd utána szövegelsz, hogy de ezt más is leírta?
Jó, legközelebb elfogadom más válaszoló véleményét, mintha a tied lett volna. Vagy elintézem kérdezés nélkül, hasonlóan mint ti szoktátok: nincs semmi alapja, hiszen nem is írtad le, nincs link, forrás - tehát nem is létezik.
"Ez a gond, hogy egy államtitkár egyágyas szobát kaphat vagy hogy egy miniszternek nem kell 3 órát ülnie a folyosón amikor szemészhez akar menni?"
Mondjuk olyankor baj, amikor rokonomat sürgősségi beviszi a kórházba és egész nap a folyósón ül, még csak rá se néznek. És nem maga ment be ellátásért, hanem a helyi sztk orvosa hívta ki a mentőket.
Vagy amikor azért nem veszik fel a beteget, mert "megtelt".
Igen, ilyenkor baj a VIP ellátás kedves Takács.
"Szóval ha legközelebb valami nem világos a kérdésedben, akkor nyugodtam fogadjam el ha HELYETTED mások válaszolnak?"
Felesleges mellébeszélni (már megint) hiszen amit te tisztázandó kérdésként feltettél, arra bárki meg tudta adni a választ (lásd), nem az volt a kérdés, hogy mi a kérdező szubjektív véleménye. A mindennapokban azt is megköveteled, hogy csak az mondhatja meg a pontos időt, akitől megkérdezted? Ne legyünk már ennyire óvodások!
"Na és akkor is ha ezt a választ mondjuk HakapesziM adja meg?"
Ha tudja, adja meg!
"Amúgy elég gyerekes reakció, hogy ha már nem voltál képes valódi információt magadtól megadni a kérdésedben és ezt külön kérem kellett - miközben nem egyszer leírtam, hogy magam megpróbáltam megtalálni, nem egy forrást megnézve - akkor válaszolsz, majd utána szövegelsz, hogy de ezt más is leírta?"
Az nem gyerekes, hogy először az a bajod, hogy a VIP ellátás fogalmát nem érted, majd arra hivatkozil, hogy nem is azt kérted, aztán a bukta után jötzél ezzel az óhéber mellédumával?
"Jó, legközelebb elfogadom más válaszoló véleményét, mintha a tied lett volna."
Bocs, megint mellébeszélsz. Nem vèleményt kértél!
"Vagy elintézem kérdezés nélkül, hasonlóan mint ti szoktátok: nincs semmi alapja, hiszen nem is írtad le, nincs link, forrás - tehát nem is létezik."
Tükörbe azért nézz egy ilyen mondat előtt...
Wbiker
Te vagy tgt másik neve? Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy ha a kérdező tesz fel egy kérdést és abban nem értek valamit akkor a kérdezőhöz intézett kérdésre a kérdező válaszát várom? Mi ebben olyan bonyolult, hogy nem tudsz leszakadni róla?
Mi az, hogy "nem az volt a kérdés, hogy mi a kérdező szubjektív véleménye"? Hiszen azt kérdeztem - TŐLE - hogy mit ért Ő a VIP ellátáson, hogy mit jelent szerinte EZ a VIP ellátás. Mi lehet ennél egyértelműbb, hogyha utána még külön le is írtam neked, hogy nem az általános válaszra vagyoki kíváncsi.
Tényleg nincs jobb dolgod, mint ovis módjára rugózni tovább a kérdésen?
Kérdeztem.
Tőle és nem mástól.
A választ megkaptam tőle.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!