Orbán miért diktátorokkal haverkodik? Nem inkább a nyugat felé kellene haladnunk, hogy az ország végre valami pozitív dologban is toplistás legyen, ne csak negatívumokban legyen a legjobbak közt?
kivel haverkodjon?
diktátornak diktátor a barátja, szerintem Kim Dzsong Unnal is remekül megértenék egymást
na mindjárt jönnek a bugyuta fidesznyikek lepontozni...
A felcsúti csüngőhasú törpének nem érdeke, hogy Magyarország a nyugat felé tendáljon
Ugyanúgy ahogy Nicholai Caucescou-nak se volt érdeke a nyugati nyitás, ellenben ő és a sleppje egész pofásan eléldegélt egy ország pénzén
A csüngőhasú is ezt csinálja most éppen, a mi pénzünkön, miközben szorgalmasan építi a kapcsolatait más diktátorokkal
"szerintem éppen elég nyugati kizsákmányoló multi van nálunk."
Bezzeg ha az orosz medve jönne be hozzánk keletről, kicsit se zsákmányolni ki ám minket!
Egy inci-fincit se!
Mert még véletlenül se ők voltak, akik 40 évig ültek a nyakunkon, igaz?
"egy jó tanács: kevesebb kormányellenes médiát olvass."
Nekem is van egy jó tanácsom számodra: húzd ki a fejed a felcsúti törpéd valagából
"Merkel is találkozott Erdogannal, akkor most ő is rohadt, iszlamista, diktátor?"
Konkrétan ő mondta az araboknak, hogy gyertek ide mind, szívesen látunk, köszi hogy kérdezed!
Ebbe szépen belesétáltál
Lehet engem is lepontozni a húgyagyú fideszdroidoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!