Pozitív, vagy negatív dolognak tartjátok, hogy Magyarországra még nem költözött be annyi bevándorló Európán kívüli helyekről, mint Nyugat-Európába?
Abszolút pozitív!
Ne érts félre, nem rasszista vagyok, hanem baloldali, én örülnék, ha új emberekkel és kultúrákkal ismerkednénk meg. Viszont látjuk a példát Nyugat-Európából, hogy ott mivel küzdenek a kormányok. Életemben idáig egyszer voltam Párizsban, pár éve, egyetlen napra, pont akkor furikáztak szirénázva páncélozott rendőrségi járművek a champs elysée-n. Nos, ebből nem kérünk. Ráadásul a gettósítás annál gyorsabban halad, minél több bevándorló van.
Amugy elso valaszolo vicces vagy, mert attol, hogy baloldali vagy, meg lehetsz rasszista, a ketto nem zarja ki egymast. Amugy a valaszod tobbi resze igaz.
Nyugat-Europa most kapcsolt csak, hogy kene vmit kezdeni a bevandorlokkal. Hazakuldeni nem tudjak oket, hiszen nagyreszuk mar masodikgeneracios (vagy harmadik) bevandorlo, teljes jogu allampolgarok, es az elsogeneraciosok nagyreszet sem lehet, mert a csaladjuk mar ott van. Ez a forrasa annak is, hogy a mai napig egyre tobben be tudnak jutni es itt, a Schengeni ovezeten belul tudnak maradni.
Amugy sok sikert torokkent Nemetorszagban egy normalis allas keresesehez, meg akkor is, ha ott szulettel es amugy megfelelnel. A franciak se kulonbek. Ennyit arrol, amikor a jopofa nyugatiak elhordjak a magyarokat mindennek, hogy mi hogy banunk a ciganyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!