Magyarországra is valamikor bevándorolnak az arabok?
Hitler elég szahr alak volt.
Én is arab vagyok és itt élek magyarország.
:)
"Hitler elég szahr alak volt.
Én is arab vagyok és itt élek magyarország.
:)"
Persze,és pont GYK-n voltál és pont ezt a kérdést láttad meg.Azért ez elég fura...xD
Tudom hogy nincs Hitlernek köze az arabokhoz de azért akkor is.
"arabokkal összefognánk hogy ők is jobban élhessenek itt meg mi is és valahogy még kisebb lenne a kisebbség,legalábbis Miskolcon lehetne kevesebb:S Akkor talán az utcára is kimernék menni este"
Te eszednél vagy? Ide is az a rettegés kéne, mint nyugat-európába? Rettegni, hogy egy véletlenül kimondott szóért, papírra vetett rajzért kinyírjanak? Szoknyában járó nőket erőszakolnak meg ezek az állatok, mert náluk ez már kur.vának számít. Családegyesítés címén az egész pereputtyukat behozzák ide, tombolnak a becsületgyilkosságok, családon belüli erőszak, még a harmadik generáció sem beszéli az adott ország nyelvét, burka, csador, miegymás... Ha nem vetted volna észre a muszlimok nyugat-európa cigányai, a nyugatiak már azon törik a fejüket, hogy hogyan szabaduljanak meg tőllük.
Anyám borogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!