Mi bajuk van a magyaroknak a liberalizmussal?
Nekem semmi különösebb bajom nincs vele.
Egy DK szavazó.
Rendben, de te egy igen ritka állatfaj vagy ebben az országban.
Mert egyáltalán nem az a probléma ma Magyarországon, hogy az egyénnek ne lenne elég szabadsága. Amiért a 19. századi liberalizmus harcolt, az már mind megvalósult.
Ma az egykori SZDSZ szellemi utódai meg a Soros hálózat jelentik az aktuális "liberalizmust", s ezekkel már sok a gond.
Milyen elfajult értelemben?
De a magyar emberek többségének az a baja vele, hogy Magyarország lakossága politikailag úgy fejlődött ki, hogy kell egy ember nekik aki megmondja a helyes irányt.
Politikai értelemben nem tudom mi az oka ennek, de szerintem az évtizedes kommunizmus ami itt volt Magyarországon.
Még mindig rettenetesen sokat gyűlölködnek a magyarok és nehezen fogadják el a másikban még a legapróbb másságot is. Szerintem egyáltalán nem értünk még el a liberalizmus és a tolerancia csúcsára és most ne azt vegyük alapul, hogy mi volt a 19. században. Szerintem 2018-ban nem itt kellene tartanunk.
Megkérdezhetném hogy miért tartasz állatnak?
Azért mert a DK szimpatikus párt nekem?
Na rád mondom azt, hogy ha ekkora liberális vagy, akkor megérdemled amit a fidesztől kapsz.
Nagyon szép dolog a liberálizmus. Virágozzék minden virág, "nem értek egyet veled, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményed".
Amíg egyezik az enyémmel. Ellenkező esetben náci vagy.
Például itt van Conchita Wurst esete. Én nem sok értelmét látom ugyan annak, amit csinál, de ha neki ez tetszik, akkor felőlem nyugodtan csinálja. Elfogadom őt, nem szólok bele az életébe.
Voltak már a 70-es, 80-as években is fura alakok, mint például a Dead Or Alive énekese, Freddie Mercury vagy Divine és azokat is szerettük vagy legalábbis elvoltunk velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!