Nem lehet, hogy Kásler így értette a Tízparancsolatos szövegét, és ezidáig mindenki félreértette?
Figyelt kérdés
Kásler Miklós azt mondta, hogy a Tízparancsolat betartásával a halálos betegségek 80-90%-a megelőzhető.
Sokan ezt úgy értelmezték, hogy a Tízparancsolatban olyan tanácsok vannak, amik a betegségek megelőzésében segítenek, de szerintem ez helytelen értelmezés.
Szerintem Kásler úgy értette a dolgot, hogyha betartjuk a Tízparancsolatot, akkor kisebb az esélye, hogy Isten mérges lesz ránk és bűntetésből betegséget küld ránk.
2018. okt. 3. 13:37
11/14 anonim válasza:
Akit a hitgyülis szentlélek megszáll az állítólag védve lesz 100%-ban.
13/14 anonim válasza:
Igazából n tudom, melyik a rosszabb, mert egyik nagyobb ostobaság, mint a másik.
14/14 anonim válasza:
Áttételesen értette. Úgy, hogy az egészség megőrzésének is vannak szabályai, beleértve a lelki egészséget is (erkölcsi szabályok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!