Nem lehet, hogy Kásler így értette a Tízparancsolatos
szövegét, és ezidáig mindenki félreértette?
Figyelt kérdés
Kásler Miklós azt mondta, hogy a Tízparancsolat betartásával a halálos betegségek 80-90%-a megelőzhető.
Sokan ezt úgy értelmezték, hogy a Tízparancsolatban olyan tanácsok vannak, amik a betegségek megelőzésében segítenek, de szerintem ez helytelen értelmezés.
Szerintem Kásler úgy értette a dolgot, hogyha betartjuk a Tízparancsolatot, akkor kisebb az esélye, hogy Isten mérges lesz ránk és bűntetésből betegséget küld ránk.
Ebből is látszik, hogy Káslernek célszerű lenne nyugdíjba vonulnia, és csak akkor megszólalnia, ha kérdezik.
2018. okt. 3. 13:43
3/14 anonim válasza:
És mégis melyik Isten? Mert a keresztény az elvileg megbocsájtó és nem bosszúálló típus.
2018. okt. 3. 13:44
4/14 anonim válasza:
Nem most lett kinevezve?
2018. okt. 3. 13:45
5/14 anonim válasza:
Istenem! hovatette orbán azt a kevés eszét amikor ezt az ember egészségügyi miniszternek kinevezte???
2018. okt. 3. 14:07
6/14 anonim válasza:
Nem való vezetőnek, akinek mondottjából nekem/nekünk kell kitalálni, mire gondolt, mit kell érteni szövege alatt.
A Krisna-tudatúak mind megbetegszenek? - nekik ugyanis nincs Tízparancsulatuk, legalábbis az nincs, amire Kásler gondolt.
2018. okt. 3. 14:35
7/14 anonim válasza:
Szerintem meg egy álszent, fideszes duma, amennyiben pont ők tartják kívánatosnak a tízparancsolat betartását, akik abból jószerivel egyet sem tartanak be. Mondjuk, nem kell ezen csodálkozni, az egyház (mindegy melyik) papjai ugyanezt teszik.
2018. okt. 3. 14:54
8/14 anonim válasza:
Ha már ennyire a Tízparancsolattal dobálóznak, miért nem tartják be, ami tételesen nekik szól: Ne lopj?
Amíg ezt nem teszik meg,addig a legkevésbé se lehet őket komolyan venni.
2018. okt. 3. 15:22
9/14 anonim válasza:
Szerintem mindenki jól értette. És pont ezért baromság, ugyanis isten, istenek nem léteznek. Ez még elmegy egy mezei fanatikus szájából. De olyantól, aki orvosit végez, biológiát és kémiát tanul 6 évig, stb. már eléggé ciki.
2018. okt. 3. 15:52
10/14 anonim válasza:
Főleg úgy, hogy a legfontosabb miniszteri posztot viszi egy 10 milliós országban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!