Kitörhet megint egy forradalom Magyarországon?
6-os komment: 10 pontos válasz:):):).
Szerintem nem lehetséges.
#3-as vagyok. (A DK-s)
Végignéztem a válaszokat, és egy érdekes dologra lettem figyelmes. A 7-es válasz kivételével, mindenki az én véleményemet igyekezett cáfolni, próbálva bebizonyítani hogy miért esélytelen.
Most engem akartok meggyőzni?
Talán tartotok ettől?
A válaszok alapján ez egyértelmű, és az én véleményem az, hogy jogos a félelmetek.
"Dióhéjban" megpróbálom nektek elmondani hogy mi az álláspont DK-s oldalon: (elsőre hihetetlen lesz!)
Orbán tudta hogy a választásokon a Fidesz nagyon rosszul fog teljesíteni, ezért előre felkészült egy összetett csalásra. Nem engedheti át a hatalmat, mert akkor neki és a holdudvarának "annyi". Kicsinálják őket.
Fletó nem annyit tud amennyit egy átlagember, neki közvetlen rálátása van a politikára. Tisztában van azzal, hogy a Fidesz mögött a most hatályos választási törvényt alapul véve is csak alig 23-25% van. Minden mást mondó adat közvetlenül Orbántól származik, hamis!
A "maroknyi" Fidesz szavazókat a hamis eredmények segítségével meggyőzte a döntő Fidesz többségről, feltüzelve őket a valójában többségben lévő ellenzékkel szemben! Most Fletó körbejárja az országot, lényegében azéet hogy megbizonyosodjon a szavazói számáról.
Ha a feltevése beigazolódik, baj lesz!
Tegyük fel, hogy úgy van ahogy leírtam. Mit tehet a DK, ha "rendet akar tenni"?
És most az eredetileg feltett kérdésre válaszolva: IGEN!
A Dk-s vagyok, még egy momentum:
Nem lesz nehéz ellenőrizni a "tábor" nagyságát.
A választások szerin alig több mint 5%, a valóságban ez kb 12-15%.
"Orbán tudta hogy a választásokon a Fidesz nagyon rosszul fog teljesíteni, ezért előre felkészült egy összetett csalásra"
Miért kellett volna? Minden hazai és külföldi előrejelzés szerint a Fidesz volt az egyedüli esélyes. A DK pont úgy szerepelt ahogy várható volt. A bejutás küszöbén. Nincs semmi konteo. A Fidesznek van stabil kb. 2.8 - 3 millió szavazója. A DK - nak van erős izgalmi állapotban kb. 5 %- a. Tulajdonképpen bejött a papírforma.
"Nem lesz nehéz ellenőrizni a "tábor" nagyságát."
Nem hát. Pár százat, ezret könnyű megszámolni. Ahogy a gyászos "kormánybuktató" is látszik.
Normális ember egyik oldalról sem akar "forradalmat"!
Ezzel az ökölre, kaszára, kapára, törjünk-zúzzunk, lövöldözzünk, romboljunk figurával tényleg végleg lejáratjuk magunka Európában, mert a XXI-ik században ez már nem a kultúremberek "sportja"
Ha valakinek nem tetszik a Fidesz, vagy Orbán Viktor, az csináljon jobbat! Ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!