Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitörhet megint egy forradalom...

Kitörhet megint egy forradalom Magyarországon?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 16:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

6-os komment: 10 pontos válasz:):):).

Szerintem nem lehetséges.

2018. okt. 1. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mármint egy olyan, ami a 2010-es Nagy Áprilisi Fülkeforradalom eredményeit akarná lerombolni? Az nem forradalom lenne, hanem ellenforradalom. Inkább építsük együtt a kereszténydemokráciát.
2018. okt. 1. 23:23
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

#3-as vagyok. (A DK-s)

Végignéztem a válaszokat, és egy érdekes dologra lettem figyelmes. A 7-es válasz kivételével, mindenki az én véleményemet igyekezett cáfolni, próbálva bebizonyítani hogy miért esélytelen.

Most engem akartok meggyőzni?

Talán tartotok ettől?

A válaszok alapján ez egyértelmű, és az én véleményem az, hogy jogos a félelmetek.

"Dióhéjban" megpróbálom nektek elmondani hogy mi az álláspont DK-s oldalon: (elsőre hihetetlen lesz!)

Orbán tudta hogy a választásokon a Fidesz nagyon rosszul fog teljesíteni, ezért előre felkészült egy összetett csalásra. Nem engedheti át a hatalmat, mert akkor neki és a holdudvarának "annyi". Kicsinálják őket.

Fletó nem annyit tud amennyit egy átlagember, neki közvetlen rálátása van a politikára. Tisztában van azzal, hogy a Fidesz mögött a most hatályos választási törvényt alapul véve is csak alig 23-25% van. Minden mást mondó adat közvetlenül Orbántól származik, hamis!

A "maroknyi" Fidesz szavazókat a hamis eredmények segítségével meggyőzte a döntő Fidesz többségről, feltüzelve őket a valójában többségben lévő ellenzékkel szemben! Most Fletó körbejárja az országot, lényegében azéet hogy megbizonyosodjon a szavazói számáról.

Ha a feltevése beigazolódik, baj lesz!

Tegyük fel, hogy úgy van ahogy leírtam. Mit tehet a DK, ha "rendet akar tenni"?

És most az eredetileg feltett kérdésre válaszolva: IGEN!

2018. okt. 2. 06:52
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

A Dk-s vagyok, még egy momentum:

Nem lesz nehéz ellenőrizni a "tábor" nagyságát.

A választások szerin alig több mint 5%, a valóságban ez kb 12-15%.

2018. okt. 2. 06:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"Orbán tudta hogy a választásokon a Fidesz nagyon rosszul fog teljesíteni, ezért előre felkészült egy összetett csalásra"

Miért kellett volna? Minden hazai és külföldi előrejelzés szerint a Fidesz volt az egyedüli esélyes. A DK pont úgy szerepelt ahogy várható volt. A bejutás küszöbén. Nincs semmi konteo. A Fidesznek van stabil kb. 2.8 - 3 millió szavazója. A DK - nak van erős izgalmi állapotban kb. 5 %- a. Tulajdonképpen bejött a papírforma.

2018. okt. 2. 07:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Különben is, ha valakinek volt némi esélye, az a Jobbik volt. A DK támogatása minimális. A mostani tüntetéseken is a legjobb esetben is max. pár ezer embert tud mozgósítani. Ez bizony vérszegény. Kormányváltáshoz messze - messze több kéne.
2018. okt. 2. 07:29
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lesz nehéz ellenőrizni a "tábor" nagyságát."

Nem hát. Pár százat, ezret könnyű megszámolni. Ahogy a gyászos "kormánybuktató" is látszik.

2018. okt. 2. 07:32
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17

Kormánybuktató tüntetéseken.

2018. okt. 2. 07:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha ki is törne 2 perc alatt levernék, mert azt a pár ellenzékit nem nehéz
2018. okt. 2. 08:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember egyik oldalról sem akar "forradalmat"!

Ezzel az ökölre, kaszára, kapára, törjünk-zúzzunk, lövöldözzünk, romboljunk figurával tényleg végleg lejáratjuk magunka Európában, mert a XXI-ik században ez már nem a kultúremberek "sportja"

Ha valakinek nem tetszik a Fidesz, vagy Orbán Viktor, az csináljon jobbat! Ilyen egyszerű!

2018. okt. 2. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!