Kitörhet megint egy forradalom Magyarországon?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 16:38
1/28 anonim válasza:
Ezt a "megint"-et kellene pontosítani, mert igencsak elenyésző azon magyar forradalmak száma, ahol nem volt valami külországbeli előkép vagy támogatás....
4/28 anonim válasza:
Hát a DK helyében én nem nagyon reménykednék forradalomban, mert a legutóbbi ehhez hasonló megmozdulás épp Gyurcsány ellen irányult, szóval egy éles akciónál talán az ő meglincselése jönne...
5/28 anonim válasza:
Hát a DK nehéz fába vágja a fejszéjét, ha forradalmat akar. Pár száz agresszív kisnyugdíjassal.
6/28 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen DK-s forradalom simán hatástalanítható lenne akciós csirkefarháttal...
7/28 anonim válasza:
Mostanában, amikor 3x van a demokratikusan, 2/3-os többséggel megválasztott kormány, biztos nem.
Aztán, hogy mi lesz 20-30 év múlva, azt ki tudja?
8/28 A kérdező kommentje:
szóval lehetséges ?
2018. okt. 1. 17:58
9/28 anonim válasza:
Az hogy a DK beszél ilyenekről mindíg mosolyt csal az arcomra. Szeretem az e fajta iróniát
10/28 anonim válasza:
Hát ha alaposan végignézed a válaszokat, akkor láthatod, hogy nem nagyon. De ha ennek nem hiszel, nézd meg az utolsó szánalas DK-s tüntetéseket... Azok még egy zsákfalu polgármesterének lemondatásához is kevesek lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!