Mit gondoltok a Heti Hetesről?
Figyelt kérdés
a 7 gyűlölködő:)2010. jún. 23. 12:18
31/35 bumbi02 válasza:
szerintem nem rossz.. báár szerintem csak hajós meg a hajdu steve a jó.. néha gálvölgyinek van jó beszólása de ritka...
vki itt irta h rájött a média mennyire tudja befolyásolni az embereket és azóta kuruc info félét olvas..
neki üzenném hogy akkor mégse jött rá.. ugyanis nem csak az a média ami a tvben van, hanem ami a neten van az is.. a kuruc info pedig harcol az ellen hogy mekkora ferditések vannak bizonyos oldalakon, csak arra nem tér ki hogy ők is mekkorákat ferditenek...
32/35 anonim válasza:
hajdu Steeve mióta vicces? kb mond egy 5000 évesa ponét és aztán villogtatja a műfogsornak is beillő fogát és várja a tapsot! Tök gáz amúgy már az egész műsor ideje lenne megszüntetni! egyedül az vicces mikor egymást b@sztatják, de néha már az is unalmas (főleg a Jáksó ivarszervére vonatrkozó poénok)
33/35 anonim válasza:
Na meg ideje lenne megtanulnom helyesen írni! :D
34/35 bumbi02 válasza:
ez hogy kinek mi a vicces ez változó, tudtam meg egy netes videóból amit én spec szánalmasnak tartok, viszont ezren irogatják mennyire jó meg vicces.. pedig nincs benne semmi humor, (vmi schimán vagy tudomisén mi volt a cime)....heti hetesbe vannak jó poénok.. hofit sajnálom.. ő kéne és akkor heti egyesbe lehetne hetente vmi kis müsora:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!