Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Heti Hetesről?

Mit gondoltok a Heti Hetesről?

Figyelt kérdés
a 7 gyűlölködő:)
2010. jún. 23. 12:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
74%
Az egyetlen akinek van humora az Hajós. A többi visszamehetne a szakmájához, mert abban azért jobbak. Egy évben egyszer belenézek, nem nagy eresztés.
2010. jún. 23. 12:23
 2/35 anonim ***** válasza:
61%
Én szoktam nézni, Hajós humorban tényleg viszi az egészet, Hajdú jól kiegészíti, Kern-t a leveleivel együtt fel kéne adni postán, nem oda való, Hernádi kell egy nőnek közéjük, Jáksónak engedném, hogy többször beszéljen, Gálvölgyi és Bajor elmegy, Farkasházy-ból gyakran indokolatlanul is hülyét csinálnak, szerencséjük van vele, hogy engedi, pedig nem mond hülyeségeket. A legjobban azokat a részeket imádom, amikor valaki helyett beültetik Váncsát, állandó taggá kéne tenni, értelmes és a stílusa is oda való.
2010. jún. 23. 12:28
 3/35 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon idejétmúlt műsor.

Bajor, Gálvölgyi, Hernádi kiöregedő színészek, Farkasházi túl okos ehhez a műsorhoz, Hajdú "István vagyok de Stevenek hivatom magam mer nagy színésznek képzelem magam" egy nulla.

Hajós jó.

Kern szintén egy kiöregedett vén színész, aki régen jó volt.

2010. jún. 23. 12:32
 4/35 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nagyon jó.

Főleg Hajós és Váncsa.

Én Farkasházy-t is bírom, csak szívás, hogy mindig beleugatnak a jó kis történeteibe.

Meg azért Steve-nek is vannak vicces sztorijai, de Kern leveleit nem nagyon bírom.

Gálvölgyi is nagyon jó, Bajor meg elmegy.

Viszont Hernádi (amellett, hogy nő) kb. semmit nem csinál.

2010. jún. 23. 12:34
 5/35 anonim ***** válasza:
48%
Abban sokaknak igazuk van, hogy Gálvölgyi, Hernádi, Bajor és Kern kezdenek kiöregedni. Nem rossz ez, de néha tényleg ráférne egy frissítés.
2010. jún. 23. 12:39
 6/35 anonim ***** válasza:
47%
Pártszagú ballib gyűlölködés, csodálom hogy ilyen műsor egyáltalán mehet Magyarországon kereskedelmi csatornán.
2010. jún. 23. 12:47
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
tényleg csak hajós vicces már benne. a többi nagyon ratyi. főleg bajor. néha benyög egy félmondatot, vagy egy fókahangot, és várja a tapsot. vagy valami álszent, demagóg dumát. de utálom. régen jobb volt, mikor még benne volt az alföldi. akkor hozták össze a legjobb poénokat hajóssal.
2010. jún. 23. 12:52
 8/35 anonim ***** válasza:
62%
Régen elnézegettem, jó volt másnap suli előtt röhögni rajtuk, de nem igazán értek egyet velük, túl cinikusak, olyan tipikus mai átlagmagyarok sajnos.
2010. jún. 23. 12:59
 9/35 anonim ***** válasza:
57%
Soha nem értettem,hogy mit esznek rajta. Egyrészt nekem túl elvont az ő humoruk,másrészt egy az egyben a balliberális oldal szócsövei.Azonkívül a tagjai láthatóan nem a hétköznapi emberek világában élnek.
2010. jún. 23. 13:01
 10/35 anonim ***** válasza:
63%
2010. jún. 23. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!