Mit gondoltok a Heti Hetesről?
Figyelt kérdés
a 7 gyűlölködő:)2010. jún. 23. 12:18
1/35 anonim válasza:
Az egyetlen akinek van humora az Hajós. A többi visszamehetne a szakmájához, mert abban azért jobbak. Egy évben egyszer belenézek, nem nagy eresztés.
2/35 anonim válasza:
Én szoktam nézni, Hajós humorban tényleg viszi az egészet, Hajdú jól kiegészíti, Kern-t a leveleivel együtt fel kéne adni postán, nem oda való, Hernádi kell egy nőnek közéjük, Jáksónak engedném, hogy többször beszéljen, Gálvölgyi és Bajor elmegy, Farkasházy-ból gyakran indokolatlanul is hülyét csinálnak, szerencséjük van vele, hogy engedi, pedig nem mond hülyeségeket. A legjobban azokat a részeket imádom, amikor valaki helyett beültetik Váncsát, állandó taggá kéne tenni, értelmes és a stílusa is oda való.
3/35 anonim válasza:
Nagyon idejétmúlt műsor.
Bajor, Gálvölgyi, Hernádi kiöregedő színészek, Farkasházi túl okos ehhez a műsorhoz, Hajdú "István vagyok de Stevenek hivatom magam mer nagy színésznek képzelem magam" egy nulla.
Hajós jó.
Kern szintén egy kiöregedett vén színész, aki régen jó volt.
4/35 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó.
Főleg Hajós és Váncsa.
Én Farkasházy-t is bírom, csak szívás, hogy mindig beleugatnak a jó kis történeteibe.
Meg azért Steve-nek is vannak vicces sztorijai, de Kern leveleit nem nagyon bírom.
Gálvölgyi is nagyon jó, Bajor meg elmegy.
Viszont Hernádi (amellett, hogy nő) kb. semmit nem csinál.
5/35 anonim válasza:
Abban sokaknak igazuk van, hogy Gálvölgyi, Hernádi, Bajor és Kern kezdenek kiöregedni. Nem rossz ez, de néha tényleg ráférne egy frissítés.
6/35 anonim válasza:
Pártszagú ballib gyűlölködés, csodálom hogy ilyen műsor egyáltalán mehet Magyarországon kereskedelmi csatornán.
7/35 anonim válasza:
tényleg csak hajós vicces már benne. a többi nagyon ratyi. főleg bajor. néha benyög egy félmondatot, vagy egy fókahangot, és várja a tapsot. vagy valami álszent, demagóg dumát. de utálom. régen jobb volt, mikor még benne volt az alföldi. akkor hozták össze a legjobb poénokat hajóssal.
8/35 anonim válasza:
Régen elnézegettem, jó volt másnap suli előtt röhögni rajtuk, de nem igazán értek egyet velük, túl cinikusak, olyan tipikus mai átlagmagyarok sajnos.
9/35 anonim válasza:
Soha nem értettem,hogy mit esznek rajta. Egyrészt nekem túl elvont az ő humoruk,másrészt egy az egyben a balliberális oldal szócsövei.Azonkívül a tagjai láthatóan nem a hétköznapi emberek világában élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!