Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok azt, hogy kizáró...

Támogatnátok azt, hogy kizáró indok lehessen az azonnali orvosi ellátásra az, ha valaki bódult (kábítószer hatása alatt álló) állapota miatt igényli az orvosi segítséget?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 12:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A mentősök erőforrásának jelentős részét teszik ki a beherbálozott cigányok kórházba szállítása.

Ott kijózanodik és mivel pénze nincs másnap a betegszállító haza szállítja.

Fizetjük az oda visszautat és a szakszemélyzetet hozzá.

2018. szept. 29. 14:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szóval kérdező, te csak azoknak a válaszára vagy kíváncsi, akik egyetértenek veled? Akkor minek kérdezni?

Egyébként tudtommal életveszély esetén még azt is el kell látniuk aki nincs is biztosítva, szóval ennyit erről a hülyeségről.

2018. szept. 29. 14:20
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

"A mentősök erőforrásának jelentős részét teszik ki a beherbálozott cigányok kórházba szállítása.

Ott kijózanodik és mivel pénze nincs másnap a betegszállító haza szállítja."

Akkor miért nem a rendőrséget akarjátok megreformálni, hogy érdemben foglalkozzanak a kábítószer terjesztőkkel? (Ráadásul ez egy helyi probléma, nem jellemző az egész országra.)

2018. szept. 29. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Íme megjött a következő őrült akarnok. Nem ért hozzá, talán ezért olyan merész a javaslatokban. Ha tudná, mit jelent, csöndben maradna.
2018. szept. 29. 16:12
 15/23 anonim ***** válasza:

"Elfelejtettem írni, hogy lipsik válaszát nem kérem."

Egyáltalán nem vagyok libsi távol áll tőlem ez a szemlélet(sőt se nem alkoholizálok és kinem álhatom a betépett vigyorikat) csak tudod van egy olyan eskü amit az 1# válaszomban leírtam de látom túl buta vagy hogy felfogd mit is jelent az

2018. szept. 29. 16:17
 16/23 anonim ***** válasza:
2%

Nem értem miért ez az ellenségesség a kérdezővel.

Feltett egy kérdést, mert elgondolkodott rajta. Tudtommal ennek az oldalnak még mindig az a neve, hogy GYAKORIKÉRDÉSEK.HU.

2018. szept. 29. 17:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezért ellenségesek: "Elfelejtettem írni, hogy lipsik válaszát nem kérem."

Azaz elöre kijelenti, hogy aki másként gondolja, az "lipsi" - mellesleg még le sem tudja írni a szót rendesen -, és csak az a válasz felel meg neki, aki ugyanazt gondolja, mint ö.

Emellett nem "elgondolkodott" ezen, hanem elöre eldönti, hogy aki valamilyen szer hatása alatt van, azt nem szabad kezelni. Ez igencsak primitív gondolkodásra vall, ugyanis sok esetben ezt eleve nem lehet kapásból eldönteni - több eset is volt, ahol valaki diabetes miatt rohamot kapott, a kérdezöhöz hasonló emberek meg részegnek, drogosnak minösítették és nem hívtak orvost és emiatt életveszélybe került.

2018. szept. 29. 19:29
 18/23 anonim ***** válasza:

A megjegyzését megelőzte egy igen ócska másik megjegyzés a #3-ban. Nem a kérdésében szerepelt, tehát nem ezzel kezdte.

És ha előre eldöntötte milyen választ szeretne hallani? Ezt miből gondolod amúgy? Hiszen a kérdésén és a libsikre vonatkozó tiltásán kívül nem szólt hozzá a témához.

Nekem sem tetszik a kérdés, de miért kell ennyire nekiugrani?

2018. szept. 29. 22:38
 19/23 anonim ***** válasza:

"És ha előre eldöntötte milyen választ szeretne hallani? Ezt miből gondolod amúgy? Hiszen a kérdésén és a libsikre vonatkozó tiltásán kívül nem szólt hozzá a témához."

Mert az övével ellentétes véleményük alapján kiáltotta ki őket libsinek, magyarul senki véleményére nem kíváncsi akié alapvetően eltér az övétől. -> És mivele z egy "Támogatnátok azt.." típusú kérdés, csak azokat kérdezni, akikről tudod, hogy támogatnák értelmetlen hülyeség.

2018. szept. 30. 00:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Olvasd el akkor még egyszer!

Egyetlen egy válaszoló, a #3-as mocskolódó válasza volt amire reagált. Utána egyikre sem. Akkor mégis hogyan tudna minden vele ellenkező választ elutasítani????

2018. szept. 30. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!