Mit gondoltok arról a javaslatról hogy legalizáljuk az összes drogot?
Figyelt kérdés
2018. szept. 5. 22:53
3/31 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. szept. 5. 23:06
4/31 anonim válasza:
5/31 anonim válasza:
Helyes, el is kezdem irni a koncessziót a nemzeti heroinboltomra.
6/31 anonim válasza:
Az nem jó ötlet. A kereskedés még mindig illegális. Ahogyan lennie is kell.
7/31 anonim válasza:
Legalizálják azokat, amiket elég rágni pl. És tiltsák be azokat, amik miatt füstöt kell szívni, pl. cigi, vagy tűvel szúrni.
8/31 anonim válasza:
Naponta találkozok betépett hülyékkel már így is elegem van belőlük, ha meg legalizálnák még jobban elterjedne az ilyesmi na akkor menekülnék az országból még aznap
9/31 anonim válasza:
#8 Ez az eddigi tapasztalatok szerint pont fordítva van. Kaliforniában jelent meg nemrég egy felmérés, hogy miután legalizálták a füvet, csökkent a népszerűsége. Ezt szakemberek azzal magyarázzák, hogy ami nem tiltott, az sok ember számára már nem is izgalmas. Ebben végülis van ráció.
#9 Nem vagyok liberális.
10/31 anonim válasza:
#10 ???😃 Miért mondanám azt, hogy az vagyok, ha egyszerűen nem vagyok az?
Másrészt pedig ennyi a te érved? Én próbálok itt kicsit értelmesen vitázni, alátámasztani amit mondok, és minden amit erre tudsz reagálni, az ennyi, hogy liberális!!4!4!!:( Ilyen lenyűgöző érvelési technikával és kritikai érzékkel inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!